Haberler

Altınkum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kokteyl Yarışması

Samsun Altınkum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenciler tarafından alkolsüz kokteyl yarışması düzenlendi.

Samsun Altınkum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenciler tarafından alkolsüz kokteyl yarışması  düzenlendi.

Okulun uygulama otelinde yapılan yarışmaya, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Er, okul müdürü Hayrullah Yılmaz, protokol üyeleri, sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Yarışmaya 12. sınıflardan 6 öğrenci bireysel performansla iki sınıf ise grup performansıyla katıldı.

Yiyecek ve içecek hizmetleri  atölyesinde  kokteyl hazırlama dersi alan öğrenciler, kazandıkları bilgi ve becerilerini yarışmada gösterdi.

Bireysel performanslarda, Caner Yılmaz, Doğancan Çağatay Kılıç, Nazlıcan Şahin, Fetullah Karaca, Akif Direnç Aktaş, Gamze Ekren hazırladıkları kokteylleri  yarışmanın ikinci bölümünde ise  iki grup hazırladıkları kokteylleri  jürinin beğenisine sundu.

Okul müdür yardımcıları ve sektör temsilcilerinin jüri olduğu yarışmada yapılan değerlendirmeler sonucu, bireysel performanslarda, Gamze Ekren "moonlight" adlı kokteyli ile üçüncü, Akif Direnç Aktaş "Blue Havaii" ile ikinci ve Fetullah Karaca "Secret Delicious" adlı kokteyli ile birinci olurken, gruplarda ise 12-B sınıfı "coco-mango" ile  birincisi oldu.

Bireysel grupta dereceye giren öğrencilerin ödüllerini ve madalyalarını Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, grup birincisinin ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kadri Bektaş ve yarışmaya katılan tüm katılımcıların ödüllerini okul müdürü  Hayrullah Yılmaz  verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Altınkum Atakum Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title