Haberler

Altındağlılar Her Pazar Aynı Sofrada

Altındağlı hemşehrileriyle her pazar aynı sofrada buluşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu hafta Beşikkaya, Feridun Çelik Mahallesi sakinlerini ağırladı.

Altındağlı hemşehrileriyle her pazar aynı sofrada buluşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu hafta Beşikkaya, Feridun Çelik Mahallesi sakinlerini ağırladı.

Altındağlı hemşehrileriyle her pazar aynı sofrada buluşan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa yaklaşık 500 kişi katıldı. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki kahvaltı sofrasında Kongo Büyükelçisi Marcel Mulumba ve eşi Pauline Kabangu ile Zambiya Büyükelçisi'nin eşi Mirian Mulenga da yer aldı.

Altındağlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Tiryaki, hemşehrilerinin taleplerini dinledi. Tiryaki, Altındağ'da büyük bir aile olduklarının altını çizerek bu aile bağlarının giderek güçlendiğini vurguladı. Hemşehrilerine her zaman samimiyetle yaklaştığını dile getiren Tiryaki, "Bu kahvaltılar sizinle anlam kazanıyor. Kalkıp buraya kadar geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak çocuklara verdikleri önem üzerinde de durdu. Çocukların iyi bir eğitim alması gerektiğini belirten Başkan Tiryaki, aile bireylerinin çocuklarla yakından ilgilenmesini istedi.

Tiryaki konuşmasına şöyle devam etti:

"Evde annenin ve babanın, askerde komutanın, okulda öğretmenin kızmasıyla çocuk bir yerlere gelemez. Ona özgüven aşılanmalı. Anne ve babanın işi çocuğu sadece okula göndermek değildir. Onunla konuşulmalı. Çocuğun derdi var mı yok mu diye sorulmalı. Çocuğa ilgi gösterilmeli. Çocuk, ancak bu sayede kötü alışkanlıklardan uzak durup, vatanına milletine faydalı bir birey olabilir." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Tiryaki Zambiya Kongo Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title