Haberler

Altıeylül Belediye Meclisi Toplandı

Altıeylül Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Altıeylül Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediyesi'nin logosunun halk tarafından seçileceğini söyledi.

Altıeylül Belediyesi Meclisi 3. kez toplandı. Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Soma maden faciasında şehit olan maden işçileri anısına saygı duruşu yapıldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere araç alımı ile ilgili taleplerin ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün sözleşmeli personel alımı ile ilgili talep müzakeresinin görüşüldüğü toplantıda Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'ne üye olunması karara bağlandı.

Altıeylül Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısına başkanlık eden Zekai Kafaoğlu, belediyenin logo tespiti için açıklamalarda bulundu. Kafaoğlu "Belediyemizin logo çalışması için yarışma açarsak 3 ay gibi uzun bir süre geçecek. Bizim acilen kurumsal kimliğimize kavuşmamız gerek. Herkes belediyemiz logosunu yapmak üzere davetli. Bunun için bir komisyon hazırladık. Komisyonumuz da, AK Parti'den 3, MHP'den 1, CHP'den 1 üye ile 2 de uzman ile beraber 7 kişiden oluşmakta. Bu komisyon bizlere sunulan logolar arasından 3 adet logo belirleyecekler. Bu belirlenen logoları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden halka sunacağız. Mahalle muhtarlarımızın da görüşlerini alacağız. En çok oy alan logoyu da Belediyemiz logosu olarak kabul edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Altıeylül Balıkesir Soma Yerel Haberler

title