Haberler

Alt. Caz’ da Bu Haftasonu Kendinizi Küba Esintilerine Bırakın!

Güncelleme:

İstanbul'un Eğlence Merkezi Haline Gelen TOMTOM FUN AID'de Bulunan Alt. Caz Muhteşem Performanslarıyla Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor

Tomtom Fun Aid'de bir ilke imza atan Alt. Caz, denenmemiş farklı konseptiyle her ay caz ve cazın sıra dışı projelerine ve vazgeçilmez isimlerin akustik performanslarına ev sahipliği yapıyor. Caz dünyasından tanınmış birçok önemli ismi ağırlayan "Alt. Caz"da bu haftasonu Latin rüzgarı esecek!

Alt. Caz, 22 Nisan Cuma akşamı "Cuban Jazz Quartet ile Onelia Menzano" yu, 23 Nisan Cumartesi akşamı ise "Emir Ersoy&Projecto Cubana" yı sahnesine konuk ediyor. Afro-Küban Caz stilinin yoğunluğunu yaşatan "Cuban Jazz Quartet ile Onelia Menzano" projesinde müzisyenler, Emir Ersoy'un Cuban Portratit albümündeki ve dünya standartlarındaki latin-caz parçaları kendi aranjmanları ile yorumluyorlar. Projenin konuk ettiği Küba doğumlu Onelia Menzano ise uluslararası birçok konserde yer almış, yüksek enerjisiyle seyircinin temposunu son derece yüksek tutan bir sahne performansına sahip.

Sıcak Küba esintilerini Istanbul'a taşıyan bu gecede Piyano'da Emir Ersoy, Bas'ta Eylem Pelit, Davul'da Tunç Çakır ve Perküsyon'da Ateş Öztürkmen olacak.

"Emir Ersoy & Projecto Cubana" , üç perküsyon, beş nefesli, iki solist, bas ve piyano olmak üzere üçü Kübalı toplam oniki müzisyenden oluşuyor. "Emir Ersoy&Projecto Cubana", geçmişten günümüze uzanan geniş bir yelpazeden seçilen Celia Cruz, Tito Puente, Ruben Gonzales, Willy Chirino, Gloria Estefan ve Oscar De Leon gibi dünyaca ünlü isimlerin salsa, merengue, bolero, bachata, cumbia, rumba, son ve cha cha ritimlerinden oluşan melodilerini kendi aranjmanlarıyla dinleyicilere sunuyor. Bu özel gecede "Emir Ersoy&Projecto Cubana" ya, ülkemize latin müziği tanıtan Kalipso Kralı, Metin Ersoy eşlik edecek.

23 Nisan Cumartesi günü "Emir Ersoy&Projecto Cubana", Jr Ersoy (Piyano), Tunç Çkır (Davul), Eylem Pelit (Bas), Ateş Öztürkmen (Perküsyon), Aleixi Riviera Contrevas (Vokal), Şenova Ülker (Trompet)' den oluşan dev kadrosu ile sizleri unutulmaz bir Küba esintisine davet ediyor.

Kendi müdavimlerini oluşturarak caz severlerin uğramadan geçemeyecekleri bir alternatif halini alan "Alt. Caz" birbirinden farklı performanslara yer vermeye devam ediyor.

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title