Haberler

Almanya Elçisi Kurz Mardin'de

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Elçisi Dr. Thomas Kurz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e geldi.

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Elçisi Dr. Thomas Kurz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi.

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Elçisi Thomas Kurz, Siyasi İşlerden Sorumlu baş katip Wenke Dagyap ve Siyasi Danışmanı Kamuran Kayhan ile birlikte bazı ziyaretler gerçekleştirmek ve temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi. Kurz, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Meydanbaşı Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni ziyaret etti. Meydanbaşı ÇATOM sorumlusu Leyla Gün ve kurs hocası Çetin Batur'dan 15 kadının eğitim gördüğü atölye hakkında bilgi alan Kurz, Türkiye'nin ekonomik gelişmelerinin ne kadar etkin bir şekilde artığını belirgin bir şekilde müşahede etme imkanı bulduklarını söyledi. Bölgede çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunduklarını kaydeden Kurz, bu ziyaretlerde çözüm sürecinin getirdiği olumlu havayı gördüklerini belirtti. Kurz, "Bölgeyi ilk ziyaretim değil ama daha önce de geçtiğimiz zaman zarfında ortamın bir daha sakin olduğunu görüyoruz. Özellikle silahların patlamaması insanlara daha fazla bir şekilde rahatlık veriyor. Bu gerçekten çok önemli bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Buradaki bizim gezilerimizin de amaçlarımızdan bir tanesi de bu konuda ki özellikle siyasilerin ve toplumun bakış açısı tespit etmek ve yerinde görmek" dedi.

Kurz, daha sonra Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Februniye Akyol Akay ve Ahmet Türk'ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kurz ve beraberindekilerin, Midyat ilçesine geçerek temaslarını sürdürecekleri öğrenildi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Almanya Kayhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title