Haberler

Almanya'Dan Elazığ'A Hava Köprüsü

Almanya'nın Frankfurt Kenti'nden Öger Türk Tur Elazığ'a İlk Direkt Uçak Seferini Gerçekleştirdi. 152 Yolcu ve 7 Mürettabatıyla Elazığ'a İnen Uçak Folklor Gösterileriyle Karşılandı. Öger Ayrıca Berlin, Köln ve Stuttgart'tan Elazığ'a Direk Uçam Seferleri Konulduğunu Açıkladı.

Almanya'nın Frankfurt Kenti'nden Öger Türk Tur Elazığ'a ilk direkt uçak seferini gerçekleştirdi. 152 yolcu ve 7 mürettabatıyla Elazığ'a inen uçak folklor gösterileriyle karşılandı. Öger ayrıca Berlin, Köln ve Stuttgart'tan Elazığ'a direk uçam seferleri konulduğunu açıkladı.

Almanya'dan Öger Türk Tur Frankfurt kenti ile Türkiye'nin Elazığ kenti arasında direkt seferle hava köprüsü oluşturdu. Öger Türk Tur Türkiye dışından ilk kez direkt seferi Elazığ'a gerçekleştiren ilk şirket oldu.

Almanya'nın Frankfurt Havalimanı'ndan kaptan pilot Uwe Dorn-Voegler yönetiminde 147 yolcu 5 bebek ile saat 04.50' de havalanan 'GXL110' sefer sayılı XL German Havayolları uçağı Elazığ Havaalanı'na indi. Basın dünyasından sadece Hürriyet gazetesinin eşlik ettiği seferin kaptan pilotu Voegler" İlk kez yurt dışından gelen bir uçağın pilotu olmaktan gurur duyuyorum" anonsunu yaptıktan sonra yaklaşık 20 dakika Elazığ üstlerinde tur attıktan sonra saat 9.50 'de alana indi. Folklor gösterileriyle birlikte uçağın yolcularını Vali Muammer Erol, Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam, Belediye Başkan Vekili Atik Bilici, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Öger Türk Tur yetkilileri Aykut Öger, Adil Serim, Burak ve Yusuf soylu ile yolcuların yakınları karşıladı.

SEFERLERİ ARTIRACAK

İlk sefere Frankfurt'tan binen Öger Türk Tur Frankfurt Müdürü Gökhan Gezer, "Bugün ilk seferimizi gerçekleştirdik. Uçtuğumuz XL firması çok tecrübeli bir şirket. Frankfurt'ta sadece İstanbul, İzmir, Adana, Ankara'nın isimlerini görürken bugün Elazığ ismini görmek bizi çok gururlandırdı. Yurt dışından Anadolu illerine ilk uçuşları hep Öger Türk Tur gerçekleştirdi. Bursa, Hatay gibi yeni hatlarla Türkiye'yi AVrupaya hava köprüsüyle bağlayıp yakınlaştırmak arzusundayız" dedi.

VALİ İYİ HİZMET SUNULACAK

Almanya'daki Elazığ ve çevresindeki Türklerin bu kolaylıktan yararlanmasını beklediklerini söyleyen Elazığ Valisi Muammer Erol,"Elazığ'a gelmelerin fazlalaşacağını umut ediyoruz. Euro Türklerin memleketimize bağlılıklarını arttırmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Öger Türk Tur yetkililerine başta Elazığlılar olmak üzere çevre illerdeki vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Terminal binamızı yaptıktan sonra burada yolcularımıza daha kaliteli bir hizmet sunacağız" dedi. Frankfurt'tan Elazığ'a seferleri her hafta pazartesi günü karşılıklı yapılacak. Ayrıca Berlin, Köln ve Stuttgart'tan direk seferlerde yakında başlayacak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title