Haberler

Almanya'da Sinema Salonunda Silahlı Saldırı! Saldırgan Öldürüldü

Güncelleme:

Almanya'nın Mannheim kentinin Vierheim şehrindeki bulunan bir alışveriş merkezinin sinema salonunda silahlı saldırı yaşandı. Polis salona operasyon yaptı. Saldırgan öldürüldü.

Almanya'nın Heessen Eyaleti'nde maskeli bir kişi elindeki gaz tabancasıyla bir sinema salonuna girerek içerideki kişileri rehin almaya çalıştı. Saldırgan polisin yaptığı operasyon sonucunda 4 el ateş edilerek öldürüldü.

REHİNELER SERBET KALDI

Viernheim kentinde bulunan Rhein Neckar alışveriş merkezindeki Kinopolis adlı cinema kompleksinde yerel saatle 15.00 sularında gerçekleştirilen saldırıda yaralanlar oldu.

SİLAHLA YARALAN YOK

Yerel basına göre yaralıların gazdan etkilendiği ve olayda silahla yaralananın olmadığı bildirildi.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı, saldırının dolayısıyla bir terör saldırısı olmadığı zannediliyor. Saldırganın üzerinde ağır silahlar olduğu söylense de gaz tabancasıyla sinema salonun içinde insanları rehin aldığı ve yaralıların çoğunun da gazdan etkilenen hafif yaralılar olduğu açıklandı.

OPERASYON TAMAMLANDI

Saldırının ardından Alman İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Silahlı saldırganın ölü olarak ele geçirildiğini ve operasyonun tamamlandığı açıklandı.

SALDIRININ DETAYLARI

Almanya'nın Mannheim kentinin Vierheim kasabasında bir AVM'deki sinema salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırda ölen ya da yaralanan olmazken saldırgan ölü olarak ele geçirildi. Polisin saldırıya müdahalesi sırasında 25 kişi gazdan etkilendi. Saldırının detayları ve polisin saldırının olduğu AVM'ye girdiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

AVRUPA'NIN FİNANAS MERKEZİ

NTV'ye bağlanan İHA muhabiri Mehmet Koca saldırının detaylarını anlattı. Alınan bilgilere göre Mannheim kenti Almanya'nın ve Avrupa'nın en büyük finans merkezleri arasında yer alıyor.

ALMANYA'DA AVM'LERDE X-RAY UYGULMASI YOK

Saldırgan AVM'ye giriş yaparken arama yapılmadığı için rahatlıkla sinema salonuna girebildi. Çünki Almanya'da AVM'lerde X-Ray uygulaması yapılmıyor.

Sinema salonuna giren saldırgan kapının önüne barikat kurdu.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Almanya Hessen Eyaleti İçişleri Bakanlığı'nın verdiği bilgiye göre ise saldırgan öldürüldü. Operasyon sona erdi.

TERÖR OLAYI DEĞİL

Yine NTV canlı yayına bağlanan Anadolu Ajansı muhabiri Cüneyt Karadağ, Alman yetkililerin saldırının terör olayı olmadığını bir cinnet vakıası olduğunu beyan ettiği bilgisini paylaştı.

POLİS MÜDAHALESİ NEDENİYLE YARALANDILAR

Cüneyt Karadağ'ın verdiği bilgiye göre ssilahlı saldırıda yaralanan yok. Sadece polisin attığı gazdan 25 kişi etkilendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Almanya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

REİS:

ÖLÜMÜNE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖLÜMÜNE BAŞKANLIK

6
21
yanıtYanıtla
yaşasın yeni çoban...:

tayyip ölünce naapçan onu merak ediyorum :)))))

yanıt19
yanıt5
REİS:

O ZAMAN DA OĞLU BİLAL REİS VAR 2071 E KADAR İKTİDARI UNUTUN

yanıt0
yanıt14
hayko:

Polonya''da Erasmustayim, bir müslüman burda olmadı için herkes rahat yaşiyor.

8
14
yanıtYanıtla
muharrem:

sırtınızda taşıdığınız terör bir gün sizide sokar

6
13
yanıtYanıtla
TO:

EVET DOĞRU PKK YA SİLAH YARDIMI V E KAMUFLAJ YARDIMI HATTA ÖLEN ALMAN ASKERLER BOYNUNDA HAÇ İŞAREETİHAKLISIN MUHARREM KARDAŞ

yanıt1
yanıt1
zzzz:

işidçi akkoyunlar yapmıştır

9
7
yanıtYanıtla
hasan ammaiyi:

ZZZZZ ye sen yap koyunların üstüne at yuhhhh

yanıt0
yanıt4
BRAGALI KAMİL:

SIRA RUSYADA

9
6
yanıtYanıtla
insan:

gidip ırakta suriyede müslümanların ve masumların kafasını kesin ve sonrada avrupaya kaçın demi? işidin kökünü kazılacak ve tek işidli kalmayacak

yanıt2
yanıt3
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title