Haberler

Almanlar Terör Yüzünden Turizm Rotasından Türkiye'yi Çıkardı

Güncelleme:

İstanbul Sultanahmet saldırısında 11 Alman turistin yaşamını yitirmesinden sonra Almanya'daki turizm şirketi Türkiye turlarının tümünü durdurdu.

Mavi turlar düzenleyen Almanya'nın önemli turizm şirketlerinden Aida Cruises, Türkiye'ye yönelik 2016 yılındaki tüm turlarını iptal etti.

Akdeniz mavi turlar düzenleyen şirket, Türkiye'yi bu yıl için rotasından çıkardı. Şirket, 2016 yılında Türkiye limanlarına yolcu taşımayacak. Turizm şirketi Türkiye yerine başka ülke limanlarını eklemeyi planlıyor.

SEBEP SULTANAHMET SALDIRISI

Merkezi Rosock'ta bulunan şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye turlarının iptal edilmesinin nedeni Sultanahmet saldırısı gösterildi.

Yolcuların, saldırıdan sonra Türkiye'ye gitmek istemediğini belirten şirket açıklamasında "Çok sayıda yolcu Türkiye yerine başka limanlara gitmek istediğini bize bildirdi" denildi.

AVUSTURYA VE İSVİÇRE'DE TEHLİKEDE

Aida Cruises sadece Almanya'dan değil, Avusturya ve İsviçre'den de turistleri Türkiye'ye taşıyor. Şirket, mavi turlarından çıkardıkları Türkiye limanları yerine şimdilik hangi limanları alacaklarına karar vermediklerini de belirtti. Şirkete ait intenret sayfasında da Türkiye'ye ait şehirlerin çıkarıldığı dikkat çekti.


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sultanahmet Akdeniz Almanya Türkiye Turizm Turizm Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (14)

erzurumlun:

doğru karar işit başı türkiyede güzelim ülkeyi ne hale getidiniz

22
12
yanıtYanıtla
Erzurum mu ermenistan mı:

hadi git lo. İşid in başı zaten AB-rusya-israil. cahil. senin gibileri kandırırlar. Fransa hani nerede? niye bombalamıyor işidi? Rusya neden bombalamıyor işidi? Abd? Almanya zaten ittifakta bile yok.

yanıt5
yanıt4
yalan dolan:

Geçen sene de abarttılar abarttılar ağladıalr topu topu yüzde 1, 6 oranında azalmış. 36 milyon turist gelmiş. Yalan dolan palavra. TÜRKİYE cennet. Ama bölmeye kalkan olursa cehennemi yaşatır.

6
8
yanıtYanıtla
servetMobil-ANDROID:

Bu çok iyioldu vallahi hiçte üzülmedim kendi ülkemizde tatil yapamaz hale geldik ilgi hep turistlere yapılıyordu indirim desen onlara hersey onlara biz paramızla rezil oluyoruz çok iyi oldu hiç üzülmedim

6
7
yanıtYanıtla
amedli altan:

İşte hükümetin başarılaridan birine görmüş olduk kardeşine vuruyor nede olsa işini geliyor çünkü başkanlık istiyecek herkesin bir sıkıntısı olmuş olacak herkesi vermek zorunda bırakmak istiyor

9
3
yanıtYanıtla
gamze:

Kimse canini yolda bulmamis, dunyada baska ulke mi yok birakin istle ve arablarla cilvelessin yobazlar

12
0
yanıtYanıtla
HALIM:

DAHA DÜN 11 ALMAN ÖLDÜ KORUYAMADIK. NESINE GELSINLER HER YERIMIZ KAN GÖLÜ HUZUR YOK SAHTEKARLIK COK YEMEZ SU ALMANLAR.

11
0
yanıtYanıtla
Demir adam:

Bilader sen rahat sizin hatunlar bizim tadımızı aldı gelmeden duramazlar hem biz açlıktan ölmeyiz tuzu ekmeğe katık yapar karnımızı doyururuz sen kendi ekonominize bak merkez bankanız ifksın eşiğinde putin zor ayakta tutuyor petrol fiyatlar bir yıl daha böyle devam etsin bak neler oluyor rusyada putin o zaman kaçacak yer arar biz ne sıkıntıları aştık aç biraz tarihimi oku üç beş lirayla sıkıntı yaşamayız sen rahat ol bu ülkede kimse açlıktan ölmez

1
9
yanıtYanıtla
akıncı:

teröre destek olduğunuz sürece , terör sizi her yerde ecel gibi bulacaktır , terör insanlığın ortak düşmanıdır coniler

8
1
yanıtYanıtla
TOKAT:

''''GEÇ BUNLARI'''' ŞARKISI TAM BU GÜNLER İÇİN YAZILMIŞ. ALIŞMIŞLAR VAZGEÇEMEZLER. BAĞIMLISI OLDULAR ARTIK.

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title