Haberler

Alman Ünlüler Kapısında Kuyruk Oluyor

Yılan ve Timsah Derisi Ayakkabılar, İnsan Sağlığına Zarar Vermeyen Boyalarla Boyanmış Derilerden Kıyafetler Diken Esma Tokaç, Alman Sosyetesinin Gözdesi Oldu.

Yılan ve timsah derisi ayakkabılar, insan sağlığına zarar vermeyen boyalarla boyanmış derilerden kıyafetler diken Esma Tokaç, Alman sosyetesinin gözdesi oldu. Ünlüler başarılı Türk işkadını Tokaç'a kıyafet diktirmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

ALMANYA'nın Köln kentinde çalışan Türk işkadını Esma Tokaç'ın deri mağazasından alışveriş etmek isteyen ünlüler adeta mağazasının önünde kuruk oluşturuyor. Köln'ün ünlü alışveriş merkezi Hohe caddesinde bulunan Sandy isimli deri mağazasında dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yılan ve timsah derisi ayakkabı ve çizmelerin yanı sıra özel sipariş üzerine deri ceket ve mont diken Esma Tokaç, usta terzisi Mustafa Durmuş ile birlikte siparişleri yetiştirmek bazen gece gündüz çalışmak zorunda kaldıklarını belirtiyor. Tokaç ayrıca sattığı derilerin boyalarının insan sağlığına zararlı olmayan doğal boyalardan elde ürünler olmasına özen gösterdiğini dile getiriyor.

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ

Türk işkadını Esma Tokaç, ürünlerine gösterilen ilgiden birhayli memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: ?Şimdiye kadar büyük reklamlar yapmadım ancak gelip memnun kalanların birbirlerine önermesiyle ağızdan ağıza ünümüz yayıldı. Özellikle Alman sosyetesinin tanınmış isimleri ve ünlü isimler müşterilerimiz arasında. Örneğin ünlü Millowitsch tiyatrosunun kıyafetlerini yapıyoruz, oyuncu ve sunucu Verona Pooth, komedyen ve oyuncu Markus Maria Profitlich, ZDF'deki Soko dizisinin oyuncuları, RTL'deki Kobra 11 dizisinin oyuncuları da müşterilerim arasında. Sette giydikleri kıyafetleri beğenen yıldızlar, kendi özel kıyafetlerini de bize hazırlatıyorlar. Ayakkabıdan ceketine, pantolondan yeleğe kadar her tür deri kıyafeti kişinin zevkine göre dikiyoruz. Özel üretilen yılan derisi ayakkabılar İspanya'dan geliyor, timsah derisi olanlar da var. Bu ayakkabılar özel el dikimi ve her yerde bulunmuyor. Dünyanın birçok ülkesinin yanı sıra Türkiye'den yüksek kalite deri getirip burada dikiyoruz.?

DERİ ALIRKEN BOYASINA DİKKAT

Deri alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini de anlatan Esma Tokaç, ?Derinin kalitesi çok önemli, sığır derisi mi, kuzu derisi mi? Derinin boyası çok önemli, doğal boyalar var, zehirli boyalar var. Biz örneğin kesinlikle insan sağlığına zararlı olmayan doğal boya ile boyanmış sertifikalı deriler kullanıyoruz. Herkese deri alırken sadece fiyatına değil, derinin türüne ve boyasının kalitesine dikkat etmelerini öneriyorum. Özellikle sertifikalı ve kaliteli deri ürünlerini kullanmalarını tavsiye ederim? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title