Haberler

Alman çiftin ölü bulunması - güvenlik kamerası

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alman çiftin öldürülmeleriyle ilgili tutuklanan Tarkan C. ve Murat Ç'nin siteye girme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alman çiftin öldürülmeleriyle ilgili tutuklanan Tarkan C. ve Murat Ç'nin siteye girme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Euro 5 Recidance isimli sitede tatil için daire kiralayan Peter ve Kerstin Hovarth çiftinin katil zanlılarını yakalatan görüntüler ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde 11 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00 sıralarında, iki erkek şahsın apartmana geldikleri, kapıdan içeri girdikleri görülüyor. Saat 17.00 sularında da binadan çıkış yapan şüphelilerin üzerlerinde ise daha önceki kamera kayıtlarından maktüllere ait oldukları belirlenen kıyafetler ile şapka ve plaj çantasının bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, Alman çiftin ölü bulunmasıyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz 21 Ağustos 2014 tarihinde Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Euro 5 Recidance isimli sitedeki dairede geçici olarak ikamet eden Peter ve Kerstin Hovarth çiftini öldürdükleri iddiasıyla aranan iki zanlının da yakalandığını bildirdi. Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında jandarmanın yanı sıra emniyet güçlerinden de oluşan yaklaşık 20 kişilik özel bir ekip kurulduğunu ve ve çalışmalara başlandığını bildiren Yavuz, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Olayın ortaya çıktığı gün ile gerçekleştiği gün arasında yaklaşık 10 günlük bir sürenin bulunması, maktüllerin yabancı olmaları ve geçici süreyle ülkemize turist olarak gelmeleri sebebiyle çok fazla sosyal çevrelerinin bulunmayışı gibi sebepler gözönüne alındığında, şüphelilerin yaklaşık 10-12 günde tespit edilmeleri ile yakalanmaları, olağanüstü bir başarı olup, olayın aydınlatılmasında emeği geçen Cumhuriyet Savcımız, Hakimlerimiz ve adliye personeline, İlçe Jandarma Komutanına, İl ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine ve soruşturma ile ilgili hassasiyetleri gözeterek kamuoyunu bilgilendiren basınımıza teşekkür ediyor, bir daha bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz."

Alanya'da kaldıkları dairede 21 Ağustos'ta jandarma ekiplerinin ihbar üzerine girdikleri dairede Horvath çiftinin ayrı odalardaki bazaların altında, el ve ayakları koli bandıyla bağlı cesetleri bulunmuştu. Soruşturma kapsamında 29 Ağustos'ta Tarkan C. (37), Zonguldak'ta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde bulunduğu sırada Murat Ç. de dün polis ekiplerince yakalanmıştı. İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilen zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Tarkan Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title