Haberler

    Alihan Kahraman

    Alihan Kahraman, 1 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle...Alihan Kahraman, müziğe 6 yaşında piyano ile başlamış, 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ını kazanmış olup trombon çalmaktadır.

    Alihan Kahraman, 1 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle...

    Alihan Kahraman, müziğe 6 yaşında piyano ile başlamış, 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ını kazanmış olup trombon çalmaktadır. Bir çok orkestrada çeşitli çok değerli isimler ile çalışma fırsatı bulmuştur.

    Duygusal yönü ile bilinen Alihan, 18 yaşında ilk yapmış olduğu söz ve müziği kendisinin olan "Sensiz" adlı single'ını genç yaşında Seyhan Müzik ile anlaşıp 13 Temmuz 2016 tarihinde çıkarmıştır. Aşk şarkıları ve eğlenceli şarkılar ile grubun kendi düzenlemeleriyle, en önemlisi çok yetenekli konservatuvar öğrencilerinden oluşan renkli bir orkestradır. Orkestra; vokal ve trombonda Alihan Kahraman, b.vokalde İzel Sezer, klavyede Altay Acar, gitarda Mehmet Şenyaylar, bas gitarda Emre Derinkaya, davulda Ahmet Berk Özbek, trompette Enes Nalkıran, trombonda ise Güneş Karaduman çalmaktadır. Yaptıkları aranjeler ile duygu karışıklığı yaratan bir gruptur.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Mask Live Music Club

    Mekan Adresi : Bekar Sokak

    Başlangıç Saati : 01.04.2017 22: 00: 00

    Bitiş Saati : 01.04.2017 23: 45: 00

    Kategori : Alihan Kahraman

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title