Haberler

Ali Koç'tan Hakeme Tebrik

Güncelleme:

Dünkü Maçın Hakemi Alman Kinhöfer'i Tebrik Eden Koç , 2006'ya da Göndermede Bulundu

Gurbet Kupası'ndaki olayların yankıları sürerken , Fenerbahçe As Başkanı Ali Koç :"Denizli'de olsa şampiyonduk"Sahada sarı ve kırmızı kartları bolca kullanan, meşale nedeniyle 9 dakika soyunma odasına giren Alman Kinhöfer'i tebrik eden Koç, "2006'daki Denizli maçını böyle bir hakem yönetse, şampiyonluk kaçmazdı" dedi!

Türkiye'deki her maçlarında Türk hakemlerin 'boy hedefi' haline geldiği Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Almanya'daki buluşmasında düdük bu kez bir yabancıdaydı. Ancak 90 dakikada futbolculardan çok hakem öne çıktı.

Borussia Park'ta 7 sarı, 1 kırmızı kart gösteren Alman hakem Thorsten Kinhöfer, hem G.Saray hem de F.Bahçe'den tepki çekti. Ancak Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Alman düdüğün yönetimine tam not verdi. Koç, "Hakemin yönetimini kesinlikle takdir ediyorum. Türkiye'de böyle hakemler olsa, her şey farklı olurdu. Eğer 2006'daki Denizlispor maçını sahaya atılanlar konusunda böyle titiz bir hakem yönetse şampiyonluk kaçmazdı" ifadesini kullandı. Koç, G.Saray galibiyetinin ise takıma özgüven getireceğinin altını çizdi.

'DELİ MİYİM UZATAYIM'

Mücadelenin ardından maçın hakemi Thorsten Kinhöfer ile Barış Özbek arasında da ilginç bir diyalog yaşandı. Galatasaraylı oyuncu, uzatma oynatmadan 90 dakikayı bitiren Alman hakem son düdüğü çalar çalmaz koşmaya başladı. Kinhöfer'in yanına gelen gurbetçi oyuncu, Almanca "Maçta birçok duraklama oldu. Neden uzatma oynatmıyorsun?" diye çıkıştı. Ancak saha içinde dostluk maçına yakışır bir görüntü olmadığını düşünen Kinhöfer, "Ben deli miyim, böyle bir maçı uzatayım" oldu.

(Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title