Haberler

Ali Koç, Nazilli'de Ford Otosan Bayinin Açılışını Yaptı

Ford Otosan Dikmenler Bayisi tarafından Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli beldesinde kurulan bölge bayi, Koç Grubu Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç tarafından açıldı.

İstanbul'da 54 yıldır Ford Otosan bayiliği yapan Dikmenler, Nazilli'de yaptığı yatırımla yeni bir bölge bayiliği kurdu.

Dikmenler Fort Plaza adıyla hizmet verecek bölge bayiliğinin açılışına AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, eski Galatasaray Başkanı Ergun Gürsoy, eski Devlet Bakanlarından Hasan Gemici ile Koç Grubu Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç katıldı.

Koç, açılışta yaptığı konuşmada, Ford Otosan'ın 9 yıldır elinde bulundurduğu liderliği, bu yıl da sürdürmeyi hedeflediğini söyledi.

Bunun için var güçleriyle çalıştıklarını ve Koç Topluluğu ve Ford Otosan olarak bu noktada bayilerin önemini bildiklerini ifade eden Koç, şunları kaydetti:

"Koç Topluluğunda ve Ford Otosan'da bayilerle ilişkiler her zaman önemli bir unsur olmuştur. Vehbi Koç, bayilerimizle klasik bir ticaret ilişkisinin ötesinde uzun süreli dostluklar kurmaya özen göstermiş ve bayilerimizi her zaman Koç ailesinin birer ferdi olarak görmüştür.

Bizler de bu kültürü devam ettiriyoruz. Bayilerimizle aramızdaki güven köprüsü, topluluğumuzun en büyük gücüdür. Dikmenler, 54 yıldan beri Ford markasını İstanbul'da başarıyla temsil ediyor. Açılışını yaptığımız, modern teknolojiyle donatılmış bu tesiste daha uzun yıllar topluluğumuzu temsil etmelerini diliyorum. "

Koç, açılış dolayısıyla Nazilli'yi ziyaretinde, ilçenin Türkiye ve Avrupa'nın en uzun yaşam süresi ortalaması ile "Uzun yaşam merkezi" niteliğinde olduğunu öğrendiğini dile getirerek, "Uzun ömürlü insanların yaşadığı bu şehirde, iş yerimizin de uzun ömürlü olmasını diliyorum. Ford grubumuz yeni modelleri ile uzun süre otomotiv sektöründeki liderliğini bu yeni dönemde de liderliğini sürdürecektir" dedi.

Dikmenler Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dikmen de Ford Otosan'ın yetkili bayiliğini üstlendikleri ilk günden bugüne kadar, karşılıklı güven ile gerçekleştirdikleri yatırımlarla büyüdüklerini belirterek, "Yeni tesisimizi hizmete açarken, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşımak tek hedefimizdir" diye konuştu.

Açılışı yapılan Dikmenler Ford Plaza'da, 580 metrekare showroom ile yıllık bin adet araca servis ve bakım hizmeti verebilecek kapasitede bin 220 metrekare servis alanı ve 320 metrekare yedek parça alanının yer aldığı bildirildi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title