Haberler

Albimo Alanyaspor Denizlispor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, sahasında Denizlispor ile yapacağı maça hazırlanıyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yapılan antrenmana kasığında fıtık tespit edilen Efecan, sakatlığı devam eden Gökalp ile Togo Milli Takımı'na çağrılan Ayite katılmadı.

Turuncu-yeşilliler, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı.

Altıparmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor maçının bulundukları konum itibarıyla çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi.

İç sahada istikrarlı gidişatlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Altıparmak, "Denizlispor ligin çok koşan, mücadele eden iyi ekiplerinden biri ama biz de çok iyi bir ekibiz. Sahamızda oynadığımız maçlarda rakiplerimize karşı büyük üstünlüğümüz var. Bu üstünlüğümüzü Denizlispor karşısında da kullanacağız ve inşallah kazanan takım biz olacağız" dedi.

Ligde 5 haftayı geride bıraktıklarını, bulundukları konumdan memnun olduğunu ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Passolig uygulamasına taraftar alışmaya başladı. Taraftarımızı artık daha çok yanımızda görmek istiyoruz. Stadımızı daha dolu görmek istiyoruz. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Ligde hiçbir maç kolay değil, her takım her takımı yenebilir. O yüzden taraftarımızla bütünleşerek Denizlispor maçını kazanmak istiyoruz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altıparmak Cengiz Aydoğan Denizlispor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title