Haberler

Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi'ne Görkemli Açılış

İnegöl Belediyesi'nin 21 Aylık Acil Eylem Planında Yer Alan Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi'nin Açılışı Devlet Bakanı Sayın Faruk Çelik Tarafından Gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine, Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Gümüş, Kaymakam Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Sporu sadece futboldan ibaret görmüyor, sporun her branşına önem veriyor, sporun her branşına yatırımlar yapıyoruz" dedi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik'de konuşmasında dünya genelinde çok önemli projelere ve önemli tesislere imza atıldığını belirterek, "Belediye Başkanımıza bu güzel eseri en kısa sürede gün yüzüne çıkardıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Şahabettin Harput ise, İnegöl'ün güzellikleri saymakla bitmediğini belirterek, " İnegöl, bu ülkenin gücüne güç katmada Türkiye'nin örnek şehirlerinden bir tanesidir. Muhteşem bir eser ortaya çıkmış. Herkese sadece spor ve eğlence için değil, insanlarımızın boş vakitlerini değerlendirmek için, spora kabiliyetli gençlerimizin yıldız gibi parlayarak onları yurt içinde ve dışında İnegöl'ü ve ülkemizi temsil edecek sporcuları yetiştirmek için olmazsa olmaz bir tesis olmuş, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AÇILIŞ KARİZMA SHOW EKİBİNİN GÖSTERİSİYLE SONA ERDİ

Konuşmaların ardından, kurdele kesilerek açılışı yapılan spor kompleksi gezilerek incelendi. Açılış töreni, Türkiye'nin önemli akrobasi grubu haline gelen 'Karizma Show' ekibinin, basketbolda yaptığı inanılmaz, nefes kesen gösterileriyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title