Haberler

Alanyalı Otobüs Şoförlerinden Başkan Yücel'e Asfalt Teşekkürü

Alanya’da Demirtaş Mahallesi-Alanya hattında çalışan Özel Halk Otobüsleri şoförleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Demirtaş Mahallesi’ne yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Alanya'da Demirtaş Mahallesi-Alanya hattında çalışan Özel Halk Otobüsleri şoförleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e Demirtaş Mahallesi'ne yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Demirtaş Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Yalçıner ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Alanya Belediyesi'nin Demirtaş Yenidamlar Mevki'nde tamamladığı sıcak asfalt çalışmasının ardından şoförler olarak büyük bir sıkıntıdan kurtulduklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Ahmet Yalçıner, "Halk otobüslerimiz bu güzergahı kullanıyor, yolun bozuk olmasından dolayı hem şoför hem de yolcularımız rahatsız oluyordu. Ancak yapılan sıcak asfalt çalışması ile yolumuz hem daha güvenli hem de rahata kavuştu. Başkanımıza ve ekibine şoför arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title