Haberler

Alanya'ya Selçuklu İzlerini Taşıyan Park

Antalya’nın Alanya ilçesi batı girişine Alanya Belediyesi tarafından yapılan park, görselliği ve taşıdığı manevi simgelerle göz dolduruyor.

Antalya'nın Alanya ilçesi batı girişine Alanya Belediyesi tarafından yapılan park, görselliği ve taşıdığı manevi simgelerle göz dolduruyor.

Alanya'nın batı girişinde yapılan Dinek Parkı, peyzaj tasarımı ve Alanya Kalesi manzaralı ALANYA yazısıyla büyük beğeni topluyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kızlarpınarı Mahallesi Dinek Mevki içerisindeki 4264 metrekare'lik alana yapılan Dinek Parkı Peyzaj Projesi hayata geçirildi.

SELÇUKLU İZLERİNİ TAŞIYOR

Alanya'nın batı girişine yapılan parkta, Alanya'yı başkent olarak kullanan Selçuklu Devleti'ni temsil eden Selçuklu Yıldızı'nın çevresinde oluşturulan gezinti yolları, oturma alanları, dekoratif çiçeklikler ve yeşil alanlar yer alıyor. Yapımı tamamlanan park, Alanya halkının kullanımına sunuldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya'ya gelen misafirlerimiz, ilk olarak Selçuklu yıldızı ve Alanya simgesini görecek. Alanya'ya çok yakışan güzel bir parkı hizmete sunduk" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Antalya Dinek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title