Haberler

Alanya - Otomobil Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kaza Nedeniyle D-400 Karayolu, 1 Saate Yakın Trafiğe Kapatılırken, Kilometrelerce Kuyruk Oluştu.

Kaza nedeniyle D-400 karayolu, 1 saate yakın trafiğe kapatılırken, kilometrelerce kuyruk oluştu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, sürücüsü kontrolsüz dönüş yapan otomobil, sağındaki motosiklete yandan çarptı. Motosiklet sürücüsü 51 yaşındaki Ahmet Kavun ağır yaralanırken, arkasındaki eşi 48 yaşındaki Ayşe Kavun öldü.

Kaza bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 27 yaşındaki Yasin Mazıcı yönetimindeki 06 AD 4762 plakalı otomobil, Antalya- Alanya Karayolu üzeri Ulaş Mevkii'nde tali yola dönüş yapmak isteyen Ahmet Kavun yönetimindeki 07 NJD 49 plakalı motosiklete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ahmet Kavun'un motosiklette bulunan eşi Ayşe Kavun arkadan fırlayarak yaklaşık 30 metre sürüklendi. Ayşe Kavun olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Ahmet Kavun ise çevredekilerin çağırdığı ambulansla ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alındı. Kırıkkale'den tatile gelen ailesini ziyaret için çalıştığı işyerinden izin alarak Alanya'ya gelen otomobil sürücüsü Yasin Mazıcı ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaza sonrası olay yerine gelen Yasin Mazıcı'nın annesi Zübeyde Mazıcı sinir krizi geçirdi. Kavun çiftinin kaza geçirdiği ise olay yerinde yaşamını yitiren Ayşe Kavun'un cep telefonundan oğlu Gökhan Kavun'a haber verildi. Kaza nedeniyle D-400 karayolu, 1 saate yakın trafiğe kapatılırken, kilometrelerce kuyruk oluştu.

Kavun çiftinin motosikletinde bulunan ve kaza sonrası yere saçılan karpuzlar da temizlik görevlileri tarafından toplandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title