Haberler

Alanya'da Yeşil Alanlara Kışlık Bakım

Turizm sezonu öncesi Alanya’da refüj ve parklardaki bakım çalışmalarına hız verildi.

Turizm sezonu öncesi Alanya'da refüj ve parklardaki bakım çalışmalarına hız verildi. Çalı görünümündeki bitkiler, şekil verilerek budanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi bünyesinde çalışan ekipler, sorumluluk alanı içinde olan cadde, bulvar ve parklarda kışlık bakım, sulama sistemlerinde yenileme ve mevcut yeşil alanlarda şekil verme ve budama çalışmaları devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bugüne kadar, özellikle sulama sisteminde önemli yatırımlar yaptık. Birçok caddedeki sulama sistemi bozuk ya da yetersizdi veya hiç olmayan yerler vardı. Bu sorunu kökten çözmek için otomasyonlu sulama sistemini hayata geçirdik. Caddelerde yeşillendirme ve bakım çalışmalarına hız verdik. Alanya'yı turizm sezonu öncesi güzel bir görünüme kavuşturacağız. Alanya'nın cadde ve sokakları çiçek gibi olacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title