Haberler

Alanya'da Siyasi Partilerden Sağduyu Çağrısına Tam Destek

Antalya’nın Alanya ilçesi genelinde yaşanan olumsuz olayların ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ve Milliyetçi Halk Partisi(MHP) ilçe temsilcileri ile Kaymakamlık Toplantı salonunda bir toplantı yaptı.

Antalya'nın Alanya ilçesi genelinde yaşanan olumsuz olayların ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ve Milliyetçi Halk Partisi(MHP) ilçe temsilcileri ile Kaymakamlık Toplantı salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda siyasi parti temsilcilerinden sağduyu çağrısına tam destek çıktı.

Alanya'da yaşanan son olayların değerlendirildiği toplantıda, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven siyasi parti temsilcilerinden yayınlanan ortak deklarasyona sahip çıkarak sağduyulu davranmayı ve üyeleri ile de bu konuda istişare etmelerini istedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Pınar Vural ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk ortak deklarasyonunu ve sağduyu çağrısını tamamen desteklediklerini belirterek Alanya'nın huzura ve güvene ihtiyacı olduğu ve her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirttiler. Siyasi parti temsilcileri yapılan çalışmalarda Devletin yanında olduklarını, Alanya'ya ve Devlete zarar verebilecek hiçbir eylem ve davranış içerisinde olmayacaklarını söyleyerek Devlet ile işbirliği içerisinde olacaklarını ve bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasını belirttiler.

Yapılan toplantıda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, siyasi parti temsilcilerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu katılırken, CHP ve MHP ilçe başkanlarının ilçe dışında olması nedeniyle CHP İlçe Başkan Yardımcısı Pınar Vural, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title