Haberler

Akyazı'da Vahşet: 4 Ölü!

Güncelleme:

Sakarya Akyazı'da Bir Evde 4 Kişinin Cesedinin Bulunduğu Bildirildi.

öldürülmüş 4 kişinin cesetleriyle karşılaştı.

Batakköy Mahallesi'ndeki bir evde yangın olduğu ihbarını alan itfaiye ekipleri, Erol Yıldız'a ait eve gittiklerinde içerde Erol Yıldız, eşi ve kızı ile kimliği belirlenemeyen bir kişinin kurşunlanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil veya katillerin, iki katlı evin alt katında işledikleri cinayetlerin ardından mutfak tüpünü de açarak yangın çıkarttıkları anlaşıldı. İtfaiye ekipleri alevlere büyümeden müdahale ederken, polis evde incelemelerini sürdürüyor.

ÖLDÜRÜLEN 4 KİŞİDEN BİRİ OLAN EROL YILDIZ, 2005 YILINDA İKİ HABERE KONU OLMUŞTU

FINDIK BAHÇESİNE 8 YILDIR TELEFERİKLE GİDİP GELİYOR

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Hanyatak Köyü'nde 40 yaşındaki Erol Yıldız, yayalık bir arazide olan fındık bahçesine gidip gelmek için anlaşmazlığa düştüğü komşyu bahçe sahiplerinin kendisine yol vermemesi üzerine, 8 yıl önce 5 bin dolar harcama ile yaptırdığı 350 metre uzunluğundaki ilkel teleferikle gidip geliyor.

Akyazı Hanyatak Köyü Uçuk Mahallesi'nde oturmakta olan Erol Yıldız çevresi kayalık iki vadi arasında olan Hanyatak Köyü´nde 32 dönüm fındıklığına gidip gelmekte kullanmak için komşularından yol istedi. Ancak komşuları "Yol yaparsan toprak kayması olur" diyerek izin vermedi. 8 yıl önceki bu anlaşmazlık üzerine yılmayan Erol Yıldız, 350 metre aşağıda bulunan fındıklığına havadan gitmek amacıyla teleferik yaptırmaya karar verdi. Bunun için Trabzon´dan getirdiği teleferik ustasına o tarihte yaklaşık 5 bin dolar ödeyerek teleferiği yaptırdı.

Bütün işlerini yaptığı teleferikle gören Erol Yıldız, "Köyümüzün yapısı çok bayır ve engebelli olduğu için fındık bahçesinden topladığım fındıkları evime çıkaramıyordum. Komşularım da yol yapmak için kendi fındıklıklarından yol vermeyince son çare olarak fındıklığıma havadan gitmek için telyeferik yaptırmaya karar verdim. Trabzon'dan yaygın olduğ u için oradan bir usta getirtip 350 metrelik bir teleferik yaptırdım. Kimseye muhtaç olmuyorum.

1997 yılında yaptırdığım teleferik o zamanın parası ile 5 bin dolara mal oldu ama çok rahat ettim ve bütün fındığımı, odunumu, gübremi bu teleferik sayesinde taşıyorum." dedi. Teleferik basit bir çelik halat ve onu harekete geçiren motordan oluşuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title