Haberler

Akyazı Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergi Açılışı 16 Kasım'da

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin birçok bölgesinden katılım sağlanan 1'inci Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergi Açılışı 16 Kasım Cumartesi günü Akyazı Kenan Sofuoğlu aile parkında yapılacak.
Akyazı Belediyesi...

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin birçok bölgesinden katılım sağlanan 1'inci Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergi Açılışı 16 Kasım Cumartesi günü Akyazı Kenan Sofuoğlu aile parkında yapılacak.

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilk olmasına rağmen Türkiye'nin birçok bölgesinden katılım sağlanarak 77 kişinin başvurduğu 1'inci Ulusal Fotoğraf yarışmasında 355 fotoğraf yarışmaya katıldı. Jüri Üyeleri Fatih Gürsel, Ahmet Zeki Okur, Ali Fuat Altın, Kemal Kaya, Ayhan Yılmaz ve TFSF Temsilcisi Serdar Akyay'ın büyük bir dikkatle incelediği 355 fotoğraf arasından dereceye giren fotoğrafların ödül alacağı sergi açılışı ve ödül töreni 16 Kasım Cumartesi günü Akyazı Kenan Sofuoğlu aile parkında yapılacak.

Jüri üyeleri tarafından yapılan zorlu puanlama sonrasında 355 başarılı fotoğraf arasından 1'inci Ulusal Fotoğraf yarışmasında 1'inciliği ve 2 bin 500 TL'lik para ödülünü İsa Cıda'nın fotoğrafı kazanırken 2'inciliği ve 1 bin 500 TL'lik ödülü Alaattin Şenol'un fotoğrafı kazandı. 3'üncülüğü ve bin TL'lik para ödülünü ise Adil Emektar'a ait fotoğraf kazandı. 1'inci Ulusal Fotoğraf yarışmasında ayrıca 30 fotoğraf da Sergileme ödülü aldı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Akyazı'da ilk kez düzenlediğimiz 1'inci Ulusal Fotoğraf yarışmasında neticeler belli oldu kazanan yarışmacılarımızı değerli jüri üyelerimiz belirlediler. Yarışmaya 77 kişi toplamda 355 fotoğrafla başvurdu ilk olmasına rağmen katılım sayımız ve fotoğraflarımız gayet iyiydi. 1'inci, 2'inci ve 3'üncülük ödüllerinin yanı sıra 3 adet Mansiyon ödülümüz 1 adet jüri özel ödülümüz 1 adet Adafad özel ödülümüz ve 30 fotoğraf sergilememiz 16 Kasım Cumartesi günü Akyazı Kenan Sofuoğlu aile parkında yapılacak sergi açılışı ve ödül töreninde yarışmaya katılan tüm yarışmacılarımızı kutluyor bundan sonraki yapacağımız yeni fotoğraf yarışmalarımızda da katılmalarını temenni edip başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Konuşmalarına devam eden Yazıcı, "İlçemizin ülkemize ve dünya ya tanıtılmasında önemli bir görev üstelenecek olan Akyazı Belediyesi 1'inci Ulusal Fotoğraf Yarışmasında Akyazı'mızın kültürel ve sosyal yaşamını, doğasını, eşsiz güzellikte manzaralarını, havasını, suyunu kısacası ilçemizin birçok görsel güzelliğini fotoğraflar vasıtasıyla her yere ulaştıracak olmamız ilçemiz açışından çok güzel olacak. 1'inci Ulusal Fotoğraf yarışmasında bu özelliklerde ve güzelliklerde birbirinden değerli 355 fotoğraf var ve aslında fotoğrafların her biri ayrı güzellikte ve kalitede bu anlamda tüm yarışmacılara tekrardan teşekkür ediyor ilkini yaptığımız bu Ulusal Fotoğraf yarışması Akmazımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Yazıcı; 16 Kasım 2013 Cumartesi günü ilkini Akyazı Kenan Sofuoğlu aile parkında gerçekleştirilecek olan, Akyazı Belediyesi 1'inci Ulusal Fotoğraf yarışması sergi ve ödül törenine tüm Akyazı halkını davet etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Sofuoğlu Türkiye Akyazı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title