Haberler

Aktif Gazeteciler Cemiyetinden Bayındırlı'ya Plaket

Kilis Aktif Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ankara’ya tayini çıkan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı’ya plaket takdim edildi.

Kilis Aktif Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ankara'ya tayini çıkan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'ya plaket takdim edildi.

Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Reyhanlı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 7 yıldır Kilis'te görev yapan ve kendi isteği ile Sosyal Güvenlik Uzmanlığı görevine atanan SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'ya plaket takdim etti.

Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Reyhanlı, SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'nun 7 yıldır başarı ile Kilis'te grev yaptığını, toplumun bütün kesimlerine yasalar çerçevesinde yardımcı olduğunu bu nedenle cemiyet olarak plaket verdiklerini ifade etti.

Sosyal Güvenlik Uzmanlığı görevine atanan SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı ise Kilislilerin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

sosyal güvenlik kurumu Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title