Haberler

Aktarlar İzmirde Toplanıyor

Sağlık Bakanlığının, Zayıflama ve Bitkisel Destek Ürünlerinin Satışını Eczanelere Vermesine Karşı Çıkan Aktarlar, Karara Tepkilerini Göstermek Amacıyla İlk Kez İzmir'de Toplanıyor.

Aktarların gövde gösterisi olarak geçecek olan toplantıda sektörün sorunları masaya yatırılırken, Sağlık Bakanlığından ilgili kararı geri çekmesi istenecek. Sektör temsilcilerinin ve Ege Bölgesi Aktarlarının katılacağı Swissotel'de gerçekleştirilecek toplantıda Tüm Aktar, Baharatçı, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiricileri Derneği (TABDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ercan,TABDER Ege Bölgesi Yetkilisi Hülya Özer ve İbrahim İncekara sektörün sorunlarını ve çözümlerini anlatacak. Sektör, birlik toplandısında Sağlık Bakanlığının son çıkardığı yönetmeliğe karşı tepkisini dile getirirken, izlenececek yol haritasını da belirleyecek.

31 Ekim Pazar günü saat: 15.00'te başlayacak toplantıya Ege Bölgesinde faaliyet gösteren çok sayıda Aktar'ın katılması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title