Haberler

Akseki Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, mahalle muhtarları ile toplantı düzenledi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, mahalle muhtarları ile toplantı düzenledi.

Eylül ayı muhtarlar toplantısı, belediye meclis odası toplantı salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Akseki Belediyesi olarak, bütün mahallelere gereken her türlü hizmeti sağlamaya çalıştıklarını belirten Uysal, "Tabi ki bu hizmetler imkanlarımız doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ben tüm muhtarlarıma teşekkür ederim çünkü sizlerle olan ikili ilişkilerimiz gayet iyi. Biz büyük bir ekibiz ve az değil 51 mahalleye hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbette ki yapamadığımız yetişemediğimiz işler oluyor bu konularda sizlerin affına sığınıyorum" dedi.

Akseki'nin güney ve kuzeyinde bulunan mahallelere iyi ve çabuk hizmet sunabilmek için 2 ekip kurduklarını anlatan Uysal, şöyle konuştu:

"Güney ve kuzey mahallelerimizdeki sorunları ekiplerimiz teker teker çözüyor. Ekibimiz bir mahalleye girdiğinde o mahallemin neye ihtiyacı var ise yapıyor yapmadan o mahalleden çıkmıyor.  Örneğin 100 metre duvar yapılacaksa onu bitiriyor. Sonrasında muhtarlarımızın isteği doğrultusunda yapılacak işler tamamlanıyor ve mahalleden o şekilde çıkıyor. Mahalle yollarımızın sorunlarını biliyoruz ekiplerimiz sıralama halinde gerek duyulan mahallerimize geleceklerdir. Sizlerden sadece biraz sabır istiyorum, ihtiyacı olan tüm mahallelerimizin yolları asfaltlanacaktır."

Uysal, muhtarların isteklerini dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Uysal İsmet Uysal Akseki Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title