Haberler

Akşehir'de 9 Mahalleye 9 Sentetik Çim Saha

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Yasası ile Akşehir’in birer mahallesi haline gelen 9 belde ve köye sentetik çim saha yapılıyor.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Yasası ile Akşehir'in birer mahallesi haline gelen 9 belde ve köye sentetik çim saha yapılıyor.

Atakent, Yazla, Çakıllar, Adsız, Değirmenköy, Karahüyük, Karabulut, Ortaköy ve Çamlı mahallelerinde yapımına başlanan sentetik çim sahaların yılsonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Akşehir Belediyesi olarak merkez mahallelerde yaptığımız hizmet ve yatırımlar kadar Büyükşehir Yasası ile şehrimizin birer mahallesi haline gelen eski belde ve köylerimizdeki yatırım ve hizmetlerimize de devam ediyoruz. Akşehir'imizin Atakent, Yazla, Çakıllar, Adsız, Değirmenköy, Karahüyük, Karabulut, Ortaköy ve Çamlı olmak üzere 9 mahallesinde sentetik çim saha yapımı için çalışmalarımızı başlattık. 1 milyon 239 bin + KDV proje bedeli olan çim sahalarımız sayesinde bu mahallelerimizde yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımızda spor yapma imkanına kavuşmuş olacaklar. Tamamlandığında 20x40 metre ve 25x45 metre olacak olan bu sentetik çim sahalarımızdan bir tanesi de üzeri kapalı olarak hizmet verecek. Bunların yanı sıra yine merkez ve yeni bağlanan 9 mahallemizde de basketbol ve voleybol sahalarımızın yapımı için de çalışmalarımız başlamış durumdadır. Değerli hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır. Akşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın zihnen, bedenen ve sosyal yönden en iyi hizmetleri alması yaşam kalitesinin artırılması için hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atakent Akşehir Yazla Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title