Haberler

Aksaray Ticaret Borsası Öğrencileri Sevindirdi

Yaklaşan kış ve Kurban Bayramı öncesi Aksaray Ticaret Borsası (ATB) ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocuklarına giysi yardımında bulundu.

Yaklaşan kış ve Kurban Bayramı öncesi Aksaray Ticaret Borsası (ATB) ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocuklarına giysi yardımında bulundu.

Giyim malzemeleri oluşturulan dağıtım ekipleri ile ilçelere gönderilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerine giden malzemeleri Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hamit Özkök teslim etti. Ortaköy'deki törende konuşan Hamit Özkök, Türkiye Odalar ve Borcalar Birliği (TOBB) tarafından bu tür çalışmaların düzenli olarak yapıldığını söyledi.

Amaçlarının insanları sevindirmek ve paylaşmaya vurgu yapmak olduğu ifade eden Özkök, "Bu malzemeleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz vasıtasıyla sahiplerine ileteceğiz. Ortaköylü esnafımızın ve borsa üyelerimizin de bu yardımlarda büyük emekleri ve katkıları vardır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nadi Soylu ise verilen desteğe teşekkür ederek

"Öğrencilerimizi bayram öncesi sevindirdiniz. Bizde ihtiyaç sahiplerine bu malzemeleri ulaştıracağız" dedi.

Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy

Yayıncı: Murat Aslan - AKSARAY

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Sarıyahşi Ağaçören Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title