Haberler

Aksaray Ticaret Borsası'ndan Öğrencilere Giysi Yardım

Aksaray Ticaret Borsası tarafından ilçelerdeki ilkokul öğrencilerine yönelik giysi yardımı yapıldı.

Aksaray Ticaret Borsası tarafından ilçelerdeki ilkokul öğrencilerine yönelik giysi yardımı yapıldı.

İlk olarak Ortaköy ve Eskil İlçelerindeki ilkokullara ulaşan Ticaret Borsası, burada eğitim gören öğrencilere kışlık kaban ve bot yardımında bulundu. Yardım programına Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ve ilçe protokolü katıldı. Protokol üyeleri ile okullar tek tek gezilerek öğrencilere bot ve kaban dağıtıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, oda olarak 2012 - 2013 yılında eğitime destek amaçlı bir bütçe ayırdıklarını belirterek, bu bütçe doğrultusunda özellikle yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardımda bulunduklarını kaydetti. Eskil ve Ortaköy ilçelerindeki ilkokulları bir bir gezdiklerini belirten başkan Özkök, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize giysi yardımı yapmak için yola çıktık. Hemen her öğrenciye yardımda bulunuyoruz ama önceliğimiz asıl ihtiyaç sahibi olan öğrencilerdir" dedi. Yardım çalışmalarının hızla devam edeceğini dile getiren Başkan Özkök, Aksaray'ın tüm ilçelerine ulaşacaklarını, hedeflerinin botsuz ve kabansız öğrenci bırakmamak olduğunu vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ise, Ticaret Borsası'nın böylesine anlamlı bir çalışma yapmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu tür çalışmaların örnek olması gerektiğini ve geleceğin teminatı olan öğrencilere her zaman her alanda destek olunması gerektiğini söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title