Haberler

Aksaray Emniyetinden "Kardeşiz Projesi"

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü örnek bir projeye imza atarak, 11-14 yaş arası çocukların gelişimlerini tamamlamaları kapsamında ‘Kardeşiz Projesi’ni hayata geçirdi.

Aksaray'da İl Emniyet Müdürlüğü örnek bir projeye imza atarak, 11-14 yaş arası çocukların gelişimlerini tamamlamaları kapsamında 'Kardeşiz Projesi'ni hayata geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesini, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla Güvenli Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) 2012 yılında uygulamaya konulmuştur. ÇOGEP kapsamında, Genel Müdürlüğümüz ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, 11-14 yaş grubundaki çocukların moral ve motivasyonunu artırmak, Emniyet Teşkilatı ile kaynaşmalarını sağlamak amacıyla 'Kardeşiz Projesi' hazırlanmıştır. Proje kapsamında 02-09 Ağustos 2014 tarihleri arasında hazırlanan program doğrultusunda 2 Ağustos 2014 günü, ilimizde eğitim ve öğretim veren Atatürk, Yüzüncü Yıl, Hakkı Divanoğlu ve Selçuk Ortaokullarından belirlenen 36 öğrenci ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli dört polis memuru Bolu'da bulunan 'Aladağ Kampına' hareket etmişlerdir. Bolu'da yapılacak olan üç günlük kamptan sonra, İstanbul'a geçilerek üç gün süreyle, sportif faaliyetler, kültürel etkinliklerle birlikte tarihi ve turistik yerlerin gezilmesinin ardından, Çanakkale'ye geçilip Büyük Abide ve diğer şehitlikler ziyaret edildikten sonra 9 Ağustos 2014 tarihinde ilimize dönüş yapacaklardır" denildi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title