Haberler

Aksaray'da Somuncu Baba Filminin Çekimleri Başladı

AKSARAY (AA) Aksaray'da Somuncu Baba olarak bilinen Şeyh Hamid i Velinin hayatını anlatacak olan Aşkın Sırrı Somuncu Baba Filmi’nin çekimleri başladı.

AKSARAY (AA)- Aksaray'da Somuncu Baba olarak bilinen Şeyh Hamid-i Velinin hayatını anlatacak olan Aşkın Sırrı Somuncu Baba Filmi'nin çekimleri başladı.

Yönetmenliğini Kürşat Kızbaz'ın yaptığı ve başrollerinde Furkan Palalı, Altan Gördüm gibi oyuncuların yer aldığı film, Zinciriye Medresesi'nde çekilmeye başlandı.

Filmin yönetmeni Kızbaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük bir şahsiyetin hayatını tam anlamıyla beyaz perdeye aktarmak için titizle çalıştıklarını söyledi.

Herkesin içine sinecek ve beğeniyle izleyeceği bir film olması için ellerinden gelen bütün gayretti sarf ettiklerini aktaran Kızbaz, "Bu filmin çekilmesi için ekip olarak çok ciddi çalışmalar yaptık. Oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Filmin çekimine karar verilmesinden bu güne kadar yanımızda olan, desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve oyuncularımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Filmin başrol oyuncusu Palalı ise Somuncu Baba'nın felsefesine daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde böyle güzel bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Somuncu Baba karakterini sahneye yansıtacağından dolayı çok heyecanlı olduğunu kaydetti. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Furkan Palalı Altan Gördüm Somuncu Baba Aksaray Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

UveyısMobil-IOS:

Gec bile kalındı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title