Haberler

Aksaray'da Okul Müdürlerine Yönelik Eğitim Semineri

Aksaray genelindeki okullarda ‘Değerler Eğitimi’ çalışmalarının daha bilinçli ve sağlıklı yürütülmesi amacıyla NLP Uzmanı Münir Arıkan tarafından okul müdürlerine eğitim semineri verildi.

Aksaray genelindeki okullarda 'Değerler Eğitimi' çalışmalarının daha bilinçli ve sağlıklı yürütülmesi amacıyla NLP Uzmanı Münir Arıkan tarafından okul müdürlerine eğitim semineri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ensar Vakfı ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun katkılarıyla Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'Değerler Eğitimi' seminerine Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve okul müdürleri katıldı. Katılımın oldukça yüksek olduğu seminerde dünyanın ilk düşünce koçu ve Türkiye'nin ilk aile koçu olan ünlü yazar Münir Arıkan'ın akıcı ve eğlenceli üslubuyla 2 saati aşkın süren 'Değerler Eğitimi' seminerini tüm katılımcılar pür dikkat dinledi.

Seminer sonunda bir teşekkür konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, "Bizi biz yapan değerleri yaşatmak, geleceğimizi oluşturacak gençlerimizi iyiye, güzele yönlendirmenin gerekliliğine çok önemli. Yozlaşma yolunda hızla ilerleyen toplumumuzun değerlerine sahip çıkılması gerek. Binlerce yıllık deneyimlerden süzülüp gelen geleneksel değerlerimizin korunması için yapılacak her türlü çalışmada yer alacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Münir Arıkan Aksaray Kartal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title