Haberler

Aksaray'da Minik Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Aksaray’da 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı başlamasıyla birlikte öğrenciler ders başı yaptı.

Aksaray'da 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı başlamasıyla birlikte öğrenciler ders başı yaptı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında Kanber Gülizar Demir İlkokulunda yeni öğretim hayatlarına başlayan birinci sınıf öğrencisi minikler çok büyük bir heyecan yaşadı. Kamber Gülizar Demir İlkokulu 1/B sınıfında da eğitim öğretim heyecanı vardı. Anne- babaları ile okula gelen minik öğrenciler, sınıflarında yeni arkadaşları ve sınıf öğretmenleri ile tanıştı. Tanışma faslının ardından öğrencilere ders kitapları dağıtıldı.

Sınıf Öğretmeni Dudu Karakaya, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, "Minik çocuklarımızla yeni bir eğitim dönemine başlıyoruz. İnşallah çocuklarımıza en güzel şekilde eğitim vereceğiz ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştireceğiz. Tabi burada anne ve babalara da büyük görevler düşüyor. Onların çocuklarıyla ilgilenmesi çocukların eğitimi açısından çok önemlidir. Velilerin bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerine inanıyor bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title