Haberler

Aksaray'da Fırınlar Denetleniyor

Aksaray Belediyesi‘ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aksaray Fırıncılar Odası ile birlikte fırınları denetliyor.

Aksaray Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aksaray Fırıncılar Odası ile birlikte fırınları denetliyor.

Halk sağlığını riske atan ve hijyen koşullarına uymayan fırınlarına cezai işlem uygulanıyor. Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, "Fırınlar başta olmak üzere, pastaneler ve simitçiler denetleniyor. Her işletmeye en az üç defa denetim yapıldı. Denetimde herhangi bir eksiklik tespit edilen işletme sahiplerine tamamlaması için süre verildi. Aksaray'da bütün fırınlar denetlendi. Denetlenmeye de devam edilecek. Denetimde her zaman öncelik hijyen. Halkın sağlığıyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Halkın sağlığıyla oynayan işletmelerin her zaman karşısındayız. Denetim de uygunsuz olan işletmelere para cezası uygulanıyor" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title