Haberler

Aksaray'da Doktorun Darp Edildiği İddiası

Aksaray Tabipler Odası ve Türk Sağlık Sen üyeleri, Aksaray Devlet Hastanesinde görevli doktorun darp edilmesini kınadı.

Aksaray Tabipler Odası ve Türk Sağlık-Sen üyeleri, Aksaray Devlet Hastanesinde görevli doktorun darp edilmesini kınadı.

Aksaray Devlet Hastanesinde bir araya gelen Tabipler Odası ve sendika üyeleri adına açıklama yapan Tabipler Odası Başkanı Murat Yıldız, Aksaray Devlet Hastanesi acil servisinde görevli Ramazan Sandal'ın dün öğle saatlerinde bir saldırıya maruz kaldığını belirtti.

Sandal'ın tedavi etmeye çalıştığı hasta tarafından darp edildiğini, bu olayın kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Yıldız, "Sözde hasta diyorum, keza gerçekten hasta olsa kendini iyileştirmeye çalışan doktora saldıramazdı. Görevini yapmaya çalışan doktora boş yatak olmadığı için saldırmak nasıl bir aklın ürünüdür, bunu anlamak mümkün değil. Bu durum karşısında üzgünüz, kızgınız ve öfkeliyiz. Önümüzdeki hafta kutlayacağımız Tıp Bayramımızı zehir eden bu şahsı evvela Allah'a, akabinde de hukuki süreç içerisinde bizzat takipçisi olacağımız adalete havale diyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından grup dağıldı.

Aksaray Devlet Hastanesi acil servisinde görevli Dr. Ramazan Sandal, dün tedavi etmeye çalıştığı hasta M.A. (27) tarafından darp edilmiş, darp raporu alan Sandal, şüpheliden şikayetçi olmuştu. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Tabipler Odası Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title