Haberler

Aksakal: Ramazan Bayramı Birlik ve Beraberliğimizi Kuvvetlendirsin

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Ramazan Bayramı’nın Erzurum’a, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Ramazan Bayramı'nın Erzurum'a, ülkemize ve tüm İslam Alemi'ne hayırlara vesile olmasını dileyerek, " Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. İnşallah bu bayram birlik ve beraberliğimizi daha fazla arttırır" dedi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dileyen Aksakal, şu ifadeleri kullandı; "Ramazan Bayramı bizler için çok önemli bir konumda yer alıyor. Şüphesiz ki bayramlar dargınların barıştığı, akraba, eş, dost ziyaretlerinin yapıldığı özel günlerden biridir. Bizler de Mübarek Ramazan Ayı'nı oruçlarımızı tutarak tamamladık. Şimdi de Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şükürler olsun ki yüce Rabbimiz bizlere bir bayram daha görmeyi nasip etti. İnşallah bu Ramazan Bayramı ülkemizde ki birlik, beraberliği daha fazla pekiştirir. Başımızda ki terör belasından kurtulmamıza vesile olur. Ben bu duygu ve düşüncelerle Hizmet İş Sendikamıza bağlı üyelerimizin, tüm Erzurum halkımızın ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Erzurum Aksakal Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Cincon :

Neyse ramazanda bitti artık , bu yalaka şarlatanları ve bağnaz garip yaşam türlerini görmeyeceğiz artık ortalıkta , ait oldukları lağım çukurlarına dönecekler artık. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title