Haberler

Denizli Akkent'in İçme Suyu Hattı Değişti

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, su kesintilerinin yaşandığı Çal ilçesi Akkent Mahallesinde 30 yıl önce döşenen içme suyu hatlarını değiştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), su kesintilerinin yaşandığı Çal ilçesi Akkent Mahallesi'nde 30 yıl önce döşenen içme suyu hatlarını değiştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çal'ın Akkent Mahallesi Babatepe mevkinde, 30 yıl önce döşenen ve ömrünü tamamlayan şebeke nedeniyle sık sık arıza ve su kesintilerinin yaşandığını içme suyu hatlarını yeniledi. Bölgede muhtelif çaplarda toplam 2 bin 500 metre içme suyu hattı ile 90 hanenin de eski içme suyu abone bağlantıları yenilendiği belirtildi. Bölgedeki içme suyu sıkıntısı yaşanan sokaklarda ise şebeke yenileme çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, suyun hayati önemi olduğunu belirterek, kentin 35 ayrı bölgesinde içme suyu depo yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Başkan Zolan, hedeflerinin alt yapıda kent genelinde aynı standardı yakalamak olduğunu da sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Akkent Çal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title