Haberler

Akın, Hedefe Kilitlendiklerini Söyledi

Fenerbahçe Basketbol Takımı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek serisi 2. maçında Samsun Basket'i deplasmanda da yenerek, yarı finale çıktı

Fenerbahçe Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek serisi 2. maçında, geçtiğimiz Salı günü Samsun Basket'i deplasmanda da yenerek, 1-0 önde başladığı seride durumu 3-0'a getirdi ve yarı finale çıktı. Sarı-Lacivertli takımın yarı finaldeki rakibi, Botaş-Tarsus Belediyesi eşleşmesinini galibi olacak. İdari Menajeri Didem Akın, takımın genel durumu ile ilgili açıklamalar yaparak şunları söyledi:

"Takımın sezon başından bu yana en büyük hedefi şampiyonluktu. Şu anda da adım adım bu konuda ilerliyoruz. Play - Off'larda ilk olarak Samsun Basket ile karşı karşıya geldik ve rakibimizi seride 3-0 mağlup ederek yarı finale çıkmaya hak kazandık. Şimdi takım olarak Botaş - Tarsus Belediyesi maçının galibini bekliyoruz. O seride şu anda 2-1 Botaş'ın bir üstünlüğü var ancak bu seri uzaya da bilir. Biz antrenmanlarımıza başladık. Yarı finalde eşleşeceğimiz rakibimizi de yenerek finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Final müsabakalarında da istediğimiz sonucu alıp kupayı müzemize getirmeyi hedefliyoruz. Kaptanımız Nevriye Yılmaz'ın da takıma katılmasıyla bu hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Antrenmanlarımız başladı. Taktik ve teknik çalışmalarımızı günde çift idmanla sürdürüyoruz. Botaş - Tarsus maçında seri 3-1 olup Botaş yarı finale çıkacak olursa ilk maçımız 3 Nisan Pazar günü saat 14.00'te Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. Ancak seri uzatmaya giderse o zaman ilk maçımız 6 Nisan Çarşamba günü oynanacak."

'NEVRİYE'NİN DURUMU İYİYE GİDİYOR'

Didem Akın, kaptan Nevriye Yılmaz'ın durumu ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Akın, Nevriye'nin geçirdiği sakatlığın basketbola yeni başladığı yıllarda yaşadığı bir sakatlığa bağlı olduğunu ancak yıllarca profesyonel olanak kendisine dikkat ettiği için bir sorun yaşamadığını ifade etti. Didem Akın, "Nevriye, ligin son maçında ve çeyrek final serisinde yerini alamadı. Profesör Doktor Azmi Hamzaoğlu tarafından tedavi ediliyor. Kendisi iyileşme programı kapsamında havuz ve fizik tedaviye gidiyor. Yarın yapılacak kontrolünde doktoru kendisinin antrenmanlara başlayıp başlayamayacağını söyleyecek. Nevriye'nin ağrıları oldukça azaldı. Bu da bizim için sevindirici bir olay. Çünkü Nevriye takım için büyük öneme sahip bir oyuncu. Her zaman dikkatli bir sporcu olduğu için sakatlıklar konusunda, özellikle eski sakatlıkları konusunda kendisine çok iyi bakan bir profesyoneldir. Ancak bu kez bir talihsizlik yaşandı" diye konuştu.

İstanbul-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title