Haberler

Akın Altan Bengü ile Buluşması Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Güzel şarkıcı Bengü'yle barıştığı söylenen Akın Altan, "Biz Bengü Hanım'la ayrıldıktan sonra küs değildik ve arkadaşlığımız devam ediyordu." dedi.

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Bengü ile sabaha kadar eğlenerek tekrar barıştıklarına dair haberlerle gündeme gelen Akın Altan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

EVLİLİK AŞAMAŞINDAYKEN AYRILMIŞLARDI

Evliliğe giden ilişkilerini geçtiğimiz Mart'ta sürpriz bir şekilde noktalayan ve Bengü'den ayrıldığı dönemde Ece Erken gibi birçok isimle aşk yaşayan Akın Altan, Bengü'ye tekrar barışmışsınız sorusuna gülümseyerek cevap verdi.

BENGÜ HANIMLA KÜS DEĞİLDİK

Altan, "Biz zaten hiçbir zaman küs değildik ki" dedi. Aşkınıza kaldığınız yerden devam kararı mı aldınız? Sorusuna ise, "Arkadaşlar, dediğim gibi biz Bengü Hanım'la ayrıldıktan sonra küs değildik ve arkadaşlığımız devam ediyordu. Herhangi bir aşkın olması söz konusu değil, o gece de arkadaşlarımızda vardı ve geç saatlere kadar hep birlikte eğlendik. Arkadaş arkadaşa eğlendik, bunun dışında bir şey yok." yanıtını verdi.





Kaynak: Magazin

Akın Altan Ece Erken Nişantaşı Bengü Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title