Haberler

Akıllı Cinsel Fantezi Oyuncağı Üretildi

Güncelleme:

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı televizyonlar ve akıllı binalardan sonra bu kez de akıllı cinsel fantezi oyuncağı üretildi.

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı televizyonlar ve akıllı binalardan sonra bu kez de akıllı cinsel fantezi oyuncağı üretildi. Cihaz kadının orgazm olması için en ideal pozisyonu tespit edecek. Yıllardır kadın orgazmının sırlarını çözmeye çalışan bilim adamları ürettiği akıllı oyuncak ile kadınların orgazm olabilmesi için ideal pozisyonu kişiye özel olarak belirleyebilecek.

TELEFON UYGULAMASIYLA KİŞİYE ÖZEL BİLGİ

Daily Mail'de yer alan habere göre içinde birçok sensör olan cihaz vücut ısısını bölge bölge kontrol ederek ideal pozisyonları belirleyecek. Vücut için güvenli, suya dayanıklı ve şarj edilebilir olan cihaz telefona yüklenen bir uygulama ile kişiye özel bilgiler veriyor. Cihaz 20 seansa kadar hafızasında tutabiliyor. Sonrasında yenilenmesi gerekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Teknoloji Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

TIRO:

AKTROLLERE LAZIM OLABİLİR

29
24
yanıtYanıtla
ÇAĞDAŞ:

Çagdaşlarin cok düzeyli ve romantizmden bayiltan iliskileri oldugundan siz o düzeye sevgi ve saygiya ulasamazsiniz yoz veya faşo beyni anlamaz

yanıt4
yanıt0
analar ağlıyor:

evlatlarını bu haksız savaşa veren ve de verecek olanlar bu haberin altındaki yorumları iyi okusunda görsünler ki insanlık hayvanlık çağına düşmüş dürümdadır, ateş düştüğü yeri yakar, evlatlarınız ölüm millet şetinin derdşine düşmüş yorum altına yorum yazar, ne ar kaldı ne aklak, nede Allah korkusu ve kul utancı.

27
1
yanıtYanıtla
aysel aysel:

acaba fiyatı ne ki. . . . . . .

11
10
yanıtYanıtla
coşkuner:

paradamı verecen

yanıt4
yanıt1
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

LGBT TİLER ÇOK SEVİNMİŞTİR

16
5
yanıtYanıtla
Bu akıllı cihaz son derece önemli:

Sağlık önemli, İster kabul edin ister etmeyin Türk erkeği çok hemde çok erken boşalıyor. istisnalar kaideyi bozmaz. Çok geç boşalan hatta boşalamayanlar vardır. Ama bunların sayısı çok düşük devede kulaktır. Önemli olan bu rahatsızlığı kabul edip tedavi olmaktır. Üstelik tedavisi de çok kolay. Tedavi olun uzun uzun mutlu olun.

19
2
yanıtYanıtla
denemeden bilemezsin:

Hemen sipariş verebiliyor muyuz, türkiye de satılıyor mu ?

4
15
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, mühim işlerin halli için Yasin-i Şerif okumaya başla, yalnız her ‘’mübin’’ kelimesinden sonra Mübin Dua sını tekrarla yedi kere. Dört kere Yasin-i Şerif i bu şekilde oku. Allah (C. C. ) ın izniyle o mühim iş hayırlısıyla hallolur. Ne kadar çok okursan gerçekleşme olasılığı o kadar yüksek olur.

11
6
yanıtYanıtla
bu densizlik her yerde:

Okuyordum valla senin yüzünden vazgeçicem.

yanıt13
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title