Haberler

Akhisar Şükran Gönenç Anaokulu Törenle Açıldı

Akhisar'da Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu'na hayırsever tarafından yaptırılan Şükran Gönenç Anaokulu'nun resmi açılışı yapıldı.

Akhisar'da Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu'na hayırsever tarafından yaptırılan Şükran Gönenç Anaokulu'nun resmi açılışı yapıldı.

Sunuculuğunu Türkçe öğretmeni Eyüp İnci'nin yaptığı anaokulu açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören başladı. Okul Müdürü Şerafettin Çelebi'nin açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen hayırsever emekli öğretmen Şükran Gönenç, "Bugünün heyecanını sizlerle paylaşmak benim için çok büyük bir mutluluk. Çok zor koşullarda kazanılan birikimi mezun olduğum okulun yararına kullanmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak benim için çok önemli. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Törene katılan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da, "Bugün burada çok köklü bir okulun anasınıfı açılışı için bir aradayız. Burada söylenmesi gereken en önemli şey, Şükran teyzemizin büyük fedakarlığı ve aynı zamanda ortak biz hizmetin açılması. Eğitime yaptığımız her büyük katkı, gelecek nesillerimizin aynı zamanda sizi yarınlara taşıması anlamına geliyor" dedi.

Kaymakam Kamil Köten, "Hoca hanımın katkısı, bence çok büyük bir katkı. Bütün varını veren kişinin yaptığı hayır, daha büyük bir hayırdır. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca buradan giden sayın valimiz Halil İbrahim Daşöz de Özel İdare'den katkı sağladı, onlara da çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız çevresine resim yaptı ona da çok teşekkür ediyorum. Sayın milletvekilimizde bize her konuda destek oluyor, onlara da çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise, şunları söyledi: "Şükran teyzemiz buraya bir annelik yapmıştır. İnşallah bu hizmetlerin devamını diliyorum. Biz biliyoruz ki, anaokulları ev ile okul arasında köprü vazifesi görmektedir. Burada annelerinden, babalarından öğrendiklerinin haricinde çocuklarımız, öğretmenlerinden çok şey öğreniyorlar. Çocuklarımıza yapacağımız hizmetler, geleceğimize yapacağımız hizmetlerdir. Öğretmenlerimizin hal ve hareketleri, davranışları, sözleri çocuklarımızın geleceğini şekillendiriyor. Burada çok güzel bir işin ortaya çıktığını görüyoruz. Devlet ile vatandaşın buluşmasının en önemli örneğini burada görüyoruz. Bu güzellikleri bizlere yaşatan herkese çok teşekkür ediyoruz."

Tören sonunda Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, hayırsever emekli öğretmen Şükran Gönenç'e plaket verdi. Daha sonra hep beraber anaokulu gezildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vehbi Bakırlıoğlu Akhisar Çelebi Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title