Haberler

Akhisar'da Yaz Kur'an Kursları Başladı

Akhisar'da okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilere yönelik olarak ilçe müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kursu başlatıldı.

Akhisar'da okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilere yönelik olarak ilçe müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kursu başlatıldı.

Hashoca Camisi'nde düzenlenen programla başlatılan Kur'an Kursun'na yoğun ilgi gösterildi. Programa; İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, İlçe Vaizi Abdullah Gölükçü, Cezaevi Vaizi İbrahim Usta, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Şentürk, Diyanet-Sen Akhisar Temsilci Başkanı Sebahattin Umutluve öğrenciler katıldı. İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, "Bu seneki Yaz Kur'an kursumuz 23 Haziran'da başladı. 20 Ağustos'ta da sona erecek Bu sene Akhisar'ımızda 6 bin civarında öğrenci bekliyoruz. Bütün öğrencilerimizin Kur'an derslerinin ücretsiz kitaplarını dağıttık. Çok şükür görüyorsunuz bu camimizde de 70 tane öğrencimiz mevcut. Hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu sene gerçekten Yaz Kur'an Kursu'nda bir patlama var. Şuanda Yaz Kur'an kurslarına 27 tane ekstradan görevli verdik. İnşallah daha da devam eder. Mahallelerimize merkezlerimize talep olduğu takdirde tekrar görevlendirme yapacağız. İnşallah öğrencilerimiz bu sene Kur'andan sureler öğrenecekler, camiyi cemaati tanıyacaklar. Özel bir yaz mevsimi geçireceklerini düşünüyoruz. Çocuklara hayırlı Ramazanlar diliyorum. Öğrencilerimizin Kur'an kursuna gelmeleri camiyi şenlendirdiniz annenize, babanıza selam söyleyin teravih namazına da bekliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şentürk Diyanet Sen Orhanlı Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title