Haberler

Akhisar'a Yapılması Planlan Projeler Görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Akhisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Akhisar Belediyesi'ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin Akhisar ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı projelerin görüşüldüğü ziyarette, işbirliği mesajları verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret etti. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Eryüksel, Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri Lütfü Akdağ ve Hikmet Çağan, Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Akhisar Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Halil Aktaş, AK Parti Grup Başkan Vekili Zafer Aşkın, CHP Grup Başkan Vekili Aydın Coşkun, Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Arif Uruntaş, Necati İniş, Fatma Kocabıyık ve ilgili daire müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Akhisar Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, Büyükşehir Belediyesinin Akhisar'a yapmayı planladığı projeleri anlattı. Kuğu, Akhisar Katlı Otopark ve Pazaryeri Projesi, Eski Belediye Alanı ve Yeraltı Otopark Projesi, Akhisar Merkez Parkı Projesi, Yol ve Tretuvar düzenlemeleri ve peyzaj projesi, Akhisar Gençlik Merkezi, MABEM ve Koordinasyon Merkezi Projeleri hakkında bilgiler verdi.

Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, hazırlanan projelerin Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyesinin işbirliğiyle ortak bir zemine oturtulacağını söyledi. Yalçınkaya, "Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Akhisar'ı daha ileriye taşıyacak projelerin heyecanını taşıyoruz" diye konuştu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da toplantının olumlu geçtiğini belirterek, "İlçemize kazandırmayı düşündüğümüz projelerin değerlendirmesini yaptık. Mutabakatla süreci ilerleteceğiz. Hayırlısı olsun" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Hızlı Türkeli Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title