Haberler

Akgül'den Dev Adamlara Moral Yemeği

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı’na moral yemeği verdi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı'na moral yemeği verdi.

Yemeğe Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Demir, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, DSİ Spor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir, DSİ Basketbol Şube Başkanı Mete Özdemir, DSİ Spor Kulübü Genel Sekreteri Bülent Polat, Baş Antrenör Haydar Kemal Ateş, teknik ekip ve sporcular katıldı.

Takımın yeni dönemde yaptığı transferlerin ardından iyi bir sezon geçirmesini ümit ettiklerini dile getiren Akgül, "Önümüzde uzun bir maraton bulunuyor. Hocalarımıza ve sizlere güvenimiz tam" dedi.

Hedef iyi bir takım olmak

Sporcuların motivasyonunu her zaman yüksek tutmaları gerektiğini dile getiren Akgül, "Ligin galibi olmaktan daha önceki hedefimiz iyi bir takım olmaktır. Biz Ankara'yı başarıyla temsil edecek bir kulüp olmalıyız. Sizlerin son derece fedakarca oyun sergilediğinizi, bazı oyuncuların sakatlıklarına rağmen sahaya çıkarak oynadığını biliyoruz. Hepinize başarılı bir sezon diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Yemekte konuşma yapan DSİ Basketbol Şube Başkanı Mete Özdemir ise "Başkanımıza bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ederim. Kadromuzu daha da güçlendirerek başladığımız sezonda Başkent'i hakkıyla temsil edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mete Özdemir Mesut Akgül Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title