Haberler

Akdeniz'de Bayramlaşma Yapıldı

Güncelleme:

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Eş Başkanı Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Eş Başkanı Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Akdeniz Belediyesi eş başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Akdeniz Belediyesi'nde görev yapan çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Belediye Eş Başkanlık makamında ve teknik hizmet birimlerinde gerçekleşen bayramlaşma merasimine eş başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdür ve şefleri, belediye personeli, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren IŞİD'e dikkat çeken Eş Başkanlar, dini bayramların kırgınlıkların unutulduğu, barış ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde hissedildiği günler olması gerektiğini vurguladı. Bu açıdan bayramın ruhuna uygun barış ikliminin bir an önce tesis edilmesi dileğinde bulunan Eş Başkanlar, "Duyarlı hiçbir insan, burnumuzun dibinde yaşanan bu zulüm ve insanlık dramına sessiz kalamaz. Akan kanın durması için uluslar arası kamuoyunu ve duyarlı tüm kesimleri bir kez daha göreve davet ediyoruz. Bayramların özü barış, huzur ve kardeşlik olmalıdır. Rojava ve Kobane başta olmak üzere Ortadoğu'da akan kan varken, yaşadığımız bu acılar varken elbette buruk bir şekilde bayramı karşılıyoruz. Yapacağımız en önemli şey, barışı kalıcı kılacak çabayı göstermektir. Hepimiz, elimizden geldiği ölçüde burada yaşanan dramın bir son bulması için maddi manevi her türlü desteği göstermeliyiz. Bizlerin zulme uğrayan halkımızla dayanışmamız, onlara güç verecektir. İnanın, duygularımız bile onlara ulaşacak, destek olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle İslamiyeti gerçek manada yaşayan herkesin Kurban Bayramını kutlar, aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini dileriz" şeklinde konuştular. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Mutlu Fazıl Türk Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title