Haberler

Akdeniz Belediyespor'a 5 Kupa Birden

Mersin’de geçtiğimiz sezon futbol genç kategorilerinde topladığı puanlarla “Türkiye’nin En Başarılı Amatör Futbol Kulübü” seçilen Akdeniz Belediye Spor’a, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (Mersin ASKF) 5 kupa birden verildi.

Mersin'de geçtiğimiz sezon futbol genç kategorilerinde topladığı puanlarla "Türkiye'nin En Başarılı Amatör Futbol Kulübü" seçilen Akdeniz Belediye Spor'a, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan (Mersin ASKF) 5 kupa birden verildi.

Mersin'de Amatör Spor Haftası nedeniyle Mersin ASKF tarafından "Yılın Enleri" ödül töreni düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından genç amatör branşlarda düzenlenen şampiyonalarda elde ettiği başarılar sonucunda 2014-2015 sezonunda 230 puan toplayarak Türkiye'nin en başarılı amatör futbol kulübü olan Akdeniz Belediyespor, Mersin ASKF tarafından düzenlenen törende 5 kupa birden aldı.

Mersin Büyükşehir Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen törene Akdeniz Belediyesi adına Eş Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, Akdeniz Belediye Spor Kulübü Başkanı Fayik Eroğlu, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Mehmet Akar, antrenör ve sporcu gençler katıldı. Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Mersin ve Türkiye çapında derece elde eden sporcu ve takımlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 2014-2015 futbol sezonunda U13, U14, U15, U17 ve U19 kategorilerinde Mersin il birincisi olma başarısını yakalayan Akdeniz Belediye Spor Kulübü, 5 kupayı birden müzesine götürdü. Gecede ayrıca, amatör spora katkılarından ötürü Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk'e bir de teşekkür plaketi takdim edildi. Teşekkür plaketini Eş Başkanlar adına Akdeniz Belediye Spor Kulübü Başkanı Fayik Eroğlu aldı. 2014-2015 sezonunda Türkiye'nin en başarılı amatör futbol kulübü seçilen Akdeniz Belediye Spor'a, geçtiğimiz haftalarda da TFF tarafından 10 bin lira tutarında para ödülü verilmişti.

Törende görüşlerini dile getiren Fayik Eroğlu, kulübün özellikle son 4-5 sezondur elde ettiği başarıların artık geleneksel hale geldiğini kaydetti. Gün geçtikçe artan başarı grafiğinin Mersin amatör sporunda çıtayı yükselttiğini vurgulayan Eroğlu, "Her yıl kendini tekrar eden ve artan başarı grafiğimiz, bu başarının tesadüfi olmadığının en açık göstergesidir. Bazıları görmek ve dile getirmek istemese de, bu başarı Mersin'e aittir. Çünkü bu gençlerimizin hepsi Mersin'de yaşayan, kulübünün ve kentinin başarısı için mücadele eden sporculardır. Bu gençler, amatör futbolda Mersin'in adını en tepeye yazdırdılar. Şimdi bizlerin görevi, bu başarı çıtasını gün geçtikçe daha da yukarılara taşımak olmalıdır" dedi.

Spor tesislerinin arttırılması ve mevcut tesislerin daha çok kullanıma açılması için kent yöneticilerine önemli görevler düştüğünü ifade eden Eroğlu, "Türlü olanaksızlıklar içerisinde, elinden gelenin en iyisini yapan ve bu mücadele azmini genç sporculara aşılayan teknik heyetimize, kulüp yönetici ve çalışanlarımıza, sporcu gençlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca ilk günden beri bizleri destekleyen, her türlü maddi ve manevi yardımı esirgemeyen Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarımız Sayın Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk'e de teşekkürü bir borç biliyorum" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akar Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title