Haberler

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları, Stk'lar ve Hal Esnafını Ziyaret Etti

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, kentteki dernek, sivil toplum, emek ve meslek örgütleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, kentteki dernek, sivil toplum, emek ve meslek örgütleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Eş Başkanlar bu kapsamında Yakay-DER ve Kürdi-DER'i ziyaret etti, her iki derneğin yeni belirlenen yönetimleri ile buluştu. İlk olarak Yakay-DER'i ziyaret eden Eş Başkanlar, dernek eş başkanları Rojda Oğuz ve Mehmet Şirin Eruncak ile bir araya gelerek, sohbet etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Eş Başkanlar, derneğin her türlü talep ve ihtiyacına, imkanları ölçüsünde yanıt olacaklarının altını çizdi. Dernek eş başkanları da ziyaretleri ve kuruma desteklerinden ötürü Akdeniz Belediyesi yönetimine teşekkür etti. Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, gün içerisinde Kürdi-DER'i de ziyaret etti, yeni yönetim ile bir araya gelerek başarılar diledi. Eş Başkanları, Kürdi-DER Eş Başkanı Helin Ergen ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Derneğin bu alanda yaptığı çalışmaların konuşulduğu sohbette Eş Başkanlar, Akdeniz Belediyesi olarak kentte çok dilli belediyecilik ve hizmet anlayışını hayata geçirdiklerini belirterek, bu alandaki hizmet ve projelerinin bundan sonra da süreceğinin altını çizdiler.

Eş Başkanlar, beraberlerinde HDP Mersin İl Eş Başkanı Selman Günbat, Akdeniz İlçe Eş Başkanları Sadun Doğan ve Leyla Öztunç, Eş Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte, Mersin Hal Kompleksi'ni de ziyaret ederek, halde faaliyet gösteren dernek, kooperatif ve oda üyeleriyle de bir araya geldi. Kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Eş Başkanlar ve beraberlerindeki heyet, Mersin Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncular Derneği (MERSEMKOM) Başkanı Refik Canatan, Hal Kooperatifi Başkanı Doğan Erdinç ve Mersin Meyve-Sebze Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Şirin Özdemir'i ziyaret eden Eş Başkanlar, meslek örgütleri, esnaf ve çalışanların dile getirdiği sorun ve talepleri mahallinde dinledi. Halde faaliyet gösteren dernek temsilcileri ve esnaflar, özellikle hal içerisindeki trafik yoğunluğu nedeniyle yaşanan kazalar, sık yaşanan elektrik kesintilerinin yarattığı sıkıntılar ile park ve yeşil alan isteği gibi şikayet ve isteklerini dile getirdiler.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mutlu ve Türk, hal esnafı ve kooperatif temsilcilerinin dile getirdiği konularla ilgili notlarını alarak, bunların en kısa zamanda çözümü için üzerilerine düşeni yapacaklarını, hal içindeki trafik kazalarının önlenmesi ve elektrik kesintileri ile ilgili olarak da ilgili kurumlarla görüşeceklerini aktardılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Mutlu Fazıl Türk Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title