Haberler

Akdemir, Parke Çalışmasını Yerinde İnceledi

Güncelleme:

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Fener semtindeki parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Fener semtindeki parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Fener semtinde Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yol çalışmasını yürüten ustalardan bilgi aldı. Gezi yolunun uzun yıllar bakımsız olduğuna dikkat çeken Başkan Muharrem Akdemir, şöyle dedi:

"Gerçekten gezi yolumuz çok uzun yıllardır bakımsız haldeydi. TTK'nın sosyal konutları daha önce çok bakımlı, düzenliydi. Çünkü bahçıvanı vardı bekçisi vardı. Koruması vardı. Bu anlamda TTK geriye gidince sosyal konutlarında maalesef bakımsız hale geldi. Bende düşündüm ki gezi yolu çok farklı bir alan. Denize seyir keyfine doyum olmuyor. Halkımızın burada doya doya gezsin, denizi seyretsin istedik. Görevli arkadaşlarımız burada çalışıyorlar. Park yolumuz bitiyor. Bundan sonra halkımız güzelce hem gezecek hem de dinlenecek bir yer sağladık. Bu güzel çalışmalar Zonguldak adına devam edecek." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title