Haberler

Akdağmadeni Belediyesi, Bu Yıl 213 Dönüm Park Yapacak

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçenin çehresini değiştirecek projelerden birisi olacak olan Tekke Mesire alanı projesi ihalesi tamamlandığını belirterek, "Belediyecilik anlamında ilçemiz halkı için güzel şeyler yapmaya ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Tekke mevki mesire alanı ihalemizi yaptık. Önümüzdeki günlerde ihaleyi alan firma çalışmalarına başlayacak. İlçe halkının hizmetine sunulacak bu projenin Belediyemize maliyeti 2 milyon 650 bin TL'dir" dedi.

Mesire alanı içerisinde vatandaşların gezeceği dinleneceği yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, piknik alanlarının yanı sıra 2 bin 600 adet yeni ağaç dikilip, ışıklandırmasıyla Akdağmadeni ilçesine yakışır bir eser olacağını ifade eden Başkan Daştan, "Bunun dışında Seyrantepe mahallesine 5 dönümlük yeni bir park yapacağız. Buraya yapılacak olan parkımızdan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımız faydalanacak. Bu parkımızın da ihalesi yapıldı inşallah çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Belediye olarak 2014 yılı içerisinde ilçemize 213 dönümlük bir park alanı kazandırmış oluyoruz. Belki de İç Anadolu Bölgesinin en büyük mesire ve park alanı olacak. Bizim belediyecilik dönemimizde 13 dönüm olan park alanı şuanda 260 dönüm olmuştur. Bu da Akdağmadeni için büyük bir kazançtır" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suphi Daştan Akdağmadeni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title