Haberler

Akçadağ Doğalgaza Kavuşuyor

Güncelleme:

Malatya'nın Akçadağ ilçesinin doğalgaza kavuşacağı belirtilip, bağlantının biran önce sağlanması için abone sayısının arttırılması istendi.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nin doğalgaza kavuşacağı belirtilip, bağlantının biran önce sağlanması için abone sayısının arttırılması istendi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlıların yıllardır beklediği doğalgaz hizmetinin nihayet gerçekleşme aşamasına geldiğini belirterek,"Akçadağlılarla doğalgazı buluşturuyoruz. Biran önce doğalgaz bağlantısının sağlanması için abone sayısının arttırılması gerekiyor" dedi.

Belediye Başkanı Kazgan, İlçeye doğalgazın getirilmesi için beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Akçadağ Ziraat Bankası'na giderek, doğal gaz bağlantı bedeli için açılmış bulunan hesaba başvuruyu Akçadağlı işadamı Mehmet Özbay yaptırdı.

Burada bir konuşma yapan belediye başkanı Kazgan şunları söyledi:

"İlçemizde en önemli eksiklerden biri de, temiz, ucuz ve zahmetsiz ısınma sağlayan doğal gazın i olmamasıdır. Isınmanın yanında pişirme ve sıcak su avantajıyla konforlu bir yaşam sağlayan doğalgazın ilçemize kazandırılması için yakalamış olduğumuz fırsatı kaçırmamamız gerekmektedir.

2013 yılında çıkarılan 2013/4347 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla verilen 6 aylık sürenin 14 aya çıkarılarak 28 Haziran 2014 tarihine kadar uzatılması, Akçadağ için bir şans olmuştur. Böylece ilçemiz halkının doğalgaza kavuşması mümkün hale gelmiştir. Bu şansı en iyi şekilde kullanarak yalnızca Akçadağ ilçe merkezi değil, imar planı kapsamında olan Bahri, Kozluca, Ören, Altunlu, Bayramuşağı, Kepez, Develi ve Yaylımlı mahallelerine de doğal gaz getirmeye çalışacağız.

Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak üzere ilçe merkezi ve imarlı mahallelerimizde ki elektrik abonelerinin isim listesi hazırlanmış bulunmaktadır.

Hazırlanan listede isimleri olan vatandaşlarımızın 335+KDV TL doğal gaz bağlantı bedelini Akçadağ Ziraat Bankasında açılan 67858355-500 nolu hesaba bir an önce yatırmaları gerekmektedir." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kazgan Ak Parti Malatya Akçadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title