Haberler

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu'ndan Hayata Bağış

Organ Bağışı Haftası ve Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğretmen ve öğrencileri kan ve organ bağışında bulunuldu.

Organ Bağışı Haftası ve Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğretmen ve öğrencileri kan ve organ bağışında bulunuldu.

Didim Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulundan Kan bağışı ve organ bağışında bulunuldu. Okul içerisinde yapılan ve gün boyu süren kampanyada Organ Bağışı konusunda Didim Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Hatice Büyüktuna, Eğitim Birimi Sorumlusu Hemşire Sevgi Gürdal, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğü Memuru M. Ali Akdoğan görev aldı. Ayrıca Aydın Kızılay Kan Bağışı merkezi Doktoru Yunus Özaslantaş ve beraberindeki ekipte okul da kan bağışı kampanyası çerçevesinde kan bağışı alımı yaptı. Veli ve Öğretmenlerinde katılımıyla Akbük'te 50 kişi kan bağışında bulunurken, ayrıca Akbük Nurullah Kocabıyık Okul Müdürü İbrahim Karamanlıoğlu, Müdür Yardımcısı Murat Özpınar Cemal Ergenekon Ortaokulu Okul Müdürü Hasan Kafalı ve Akbük Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Burak Çipa ve rütbeli personeller birlikte kan bağışında bulundular. Kan bağışında bulunan velilerin bazıları da organ bağışında bulundu.

Okul Müdürü İbrahim Karamanlıoğlu "Tüm kan bağışçılarımıza sağladıkları katkılar için teşekkürlerimizi sunuyorum. Sosyal sorumluluk projeleri ile farklı etkinliklerin Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu'nda devam etmesi için çalışacağız. Organ Bağışı ve Kızılay Kan Merkezi ekiplerine emeklerinden ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve bunu Akbük'te süreklilik haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organ Bağışı Haftası Kızılay Aydın Akbük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title